logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Vigna rijetka biljka

Vigna rijetka biljka sadnice

rijetka biljka (tip grah ) tehnike obrade i svojstava. Ona dolazi iz srednje Afrike. B od povrca koristiti crni grah sorte s mesnatim sparogama grah, dosegnuvsi metara duzine. To je siroko uzgaja u vruce klime, a posljednjih godina stekao popularnost medu vrtlarima u nasoj zemlji. Nutritivnu vrijednost. To je jedan od najproduktivnijih mahunarke.

Juicy mladih ostrice crni grah s pulpa koja ispunjava prostor izmedu vrata, uklonjen, kada je u grah ne prelaze velicinu zrna kukuruza. Grah i crni grah i vrlo dijetetski proizvod. One sadrze puno proteina (28%) i skroba (47,8%). Zelena graha uz velike kolicine proteina, kao izvor vitamina A, B, C, mineralnih soli, kalcij, zeljezo i druge fizioloski aktivne tvari.

Je li ljekovita svojstva. Preporuca se kao dijetetski proizvod za lijecenje bolesti jetre i zucnog mjehura, te akutne zarazne bolesti, bolesti sredisnjeg zivcanog sustava. Pire je to propisano za pacijente s gastritisom sa smanjenim zeluca kiselosti.

Bean bujon se koristi za bolesti bubrega i mjehura, hipertenzija, zatajenje srca i edem, kronicna reume, gihta, dijabetes, pojedinacno ili u brojnim zbirkama ljekovitog bilja. Sok od zelenog graha utjece na metabolizam ugljikohidrata. Bioloske znacajke. godisnja biljka grm, polukustovoy, decumbent i zakrivljene forme. Ostavlja veliki, trilobed. Cvijece i grah upareni.

Pods su svjetlo zelena s crvenkastim mjesta, uske i duge, vrlo tendera kada je mladi, u duljinu, vidi 6065 reniform i zaobljeno. U mahuna do 28 sjemenki, rano sorte obicno sprej, a najproduktivniji pozdnievyuschiesya.

Mladi grm grah, crni grah ranih oblika imaju duljine 3040 cm, a crni grah grah navijanje dostize 6080 cm vise topline ljubavi biljka u usporedbi s drugim mahunarkama. Njegova sadnice ne moze tolerirati mraz, ne samo, ali i kratkotrajni pad temperature. poceti klijati u 1517H, tako da u sredisnjem i sjevernom podrucjima je pozeljno da raste sadnica. susa otporan, on tolerira atmosferski suse. Ima nisku svjetlost i moze tolerirati nijansu.

Priznate sorte crni grah br. Uzgoj tehnika. Najbolji prekursora vignyogurets, kupus, rajcica. U pripremi krumpir kopanje tla u jesen na 1 kvadratni. m tla se sastoji od 23 kg organsko gnojivo, 30 g superfosfat, 20 g kalij gnojiva. U proljece kopanja da bi 1020 g uree.

Prije sjetve crni grah treba tretirati sa otopinom kalij permanganata za 1520 minuta, a zatim temeljito isperite vodom. Ih Sow u dobro zagrijanoj tla, zatvaranje do dubine od 45 cm, sije se u redove sirine izmedu 80 cm izmedu biljaka u broju 6070 cm uzgoj sadnica nacin bi trebao biti posadeno 30-dnevni sadnice, kada prode prijetnju povratka mraza.

Za kovrcavu oblike treba potporu iz kukuruza i drugih usjeva, odnosno visok ulog. Plant skrb je weeding u redovima, hoeing izmedu redaka, navodnjavanje. To je osobito vazno u vodu tijekom pupi i izgled jajnika, buduci da nedostatak vlage moze uzrokovati prolijevanja pupova. U isto vrijeme provesti hranjenja, uvodenje trgu. m 1015 g superfosfat, kalij klorid, 5 g ili 1 kg humusa, razrijeden u vodi 1:1.

Kolekcija graha poceti 70 dana poslije sjetve sjemena u zemlju i kroz 3540 dana nakon presadivanja. Ocistite zeleni ostrice (grah), kao sto su formi u roku od 30-45 dana. Sjeme pods su prepusteni biljka zrelosti. Na temelju materijala vsaduidoma.ru

Povezani postovi:
  1. Krastavac

Klice, Vigna, rajcica, grah, krumpir

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bundeva bundeve bundeve sok cesnjak grah grasak klice krumpir lagenariya luk mrkva paprika patlidzan persin poriluk povrca povrce rajcica rajcice salata squash tikvice zelena salata

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce