logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Vigna je sparoga grah

Vigna grah brokula salata

Da je onaj koji prvi vidi grah-crni, malo je vjerojatno da se ogranici usklik iznenadenja i divljenja. Tall penjanje loze s dugim do jednog metra, grah, ukrasno bilje, "hranitelj" i "iscjelitelj". Vigna - sparoga grah, krila kojima nedostaje vlakana i mekana. Crni grah pod jesti mlijeka fazi, kada je duljina njegove grah je manji od 50 cm: to je przena, pirjana, kuhana, pa cak i uvaljati u bankama. Kao sto je sadrzaj proteina grah-crni noza u blizini mesa.

Najcesci uzgaja grah-crni tri razreda. Grmlje moze crni grah Japanski vymahal do 4 metra u visinu, a metar grah vyzrevaya donijeti crni grah. Kinezi su malo manji od grah-crni, ukljucujuci i duljina grah-smedi punjene zrna. Vigna Bush, na prvi brzo kustyaschayasya, a zatim pretvoriti u vino, je visio s kratkim (25 cm) grah s malim mat zitaricama, lopatica crni grah kao hrana se ne koristi.

Dakle, figurativno govoreci, masa svojstva njihovih Wignerov chudesnitsa u mogucnosti staviti na ostricu svojih "kolega", "braca" i "sestre", isti noz izravno koristi kao hrana u kineskim i japanskim grah-crni. Iz jednog biljka grah-crni mogu dobiti oko 4 kg graha (zelena mahuna). I cudna stvar: dok biljka dosegne fazu plodnih, gotovo nemoguce shvatiti kakav ste raste, jer biljke su gotovo identicna u izgledu.

Ne mislim da je crni grah podici kao i obicno grah. Glavna razlika lezi u cinjenici da Wignerov, za razliku od graha, vecina samodostatan u dusicnih gnojiva, zbog asimilacije dusika iz zraka, moramo gnojenje i aktivno oplodena u jesen zemljista (cak iu jesen spremni da kopaju u crni grah mjesto puno bajonet pik s uvodenjem svjezeg stajnjaka, superfosfat (400 g po 10 cetvornih metara m) kalijevog gnojiva je bolje da proljece -.. oko 250 grama po 10 cetvornih metara m). .

Ovdje zasijati iskrice crni grah na tlo kada je dovoljno toplo. Neki fanovi crni grah biljka biljke prilicno siroka i ne pozaliti: potrebno je samo da se poveca hranjenja, i sve usjeva razvio normalno. Sadnja grah-crni visoki, ne zaboravite o kvaliteti, gusta rekvizite. Pa, biljke ljubavi meke zemlje, tako da mini-tyapochkoy bolje ne ostaviti. Imajte na umu da se u sjevernijim podrucjima grah-crni mogu uzgajati samo u staklenicima.

Rezultat prinos jajnika raste za deset dana, ne vise, te ih izrezati. Juicy Fruit zadovoljit ce i gurmanski! Imajte na umu da vise biljke prikupiti mlade ostrice, vise ce graditi nove. Dakle, sjemena moze ostaviti par biljaka, i ostalih aktivan odmor.

Ako ce se koristiti u medicinske svrhe treba suhi crni grah ostrice, samo "pusti" plod sazrijevanja. Vigna ce proizvoditi voce do smrzavanja. Njegov uzgoj ce se puno zabave, kao i skupljanje je "imena" - krava grasak, lobiya brokula, div, i tako dalje. Ali oni koji zagovaraju zdrav nacin zivota ce se lako dogovoriti zdrav i hranjiv obrok njezina sadnica.

Mokro zrna crni grah i stavite ih u tamno toplo mjesto u tavi, pazeci vlage ispari. Rastuci do 4 - 5 cm snima pazljivo oprati kako bi uklonila preostale zrna u ljusku i jesti sjemenke kao hrana. Oni su dobri u salate - kao sirovina i blansirane u ulju oko 15 sekundi. Na temelju materijala lovesad.ru

Povezani postovi:
  1. Saraha
  2. papar
  3. Pogledajte
  4. patlidzana

grasak, brokula, grah, patlidzan, Vigna, grah

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bundeva bundeve bundeve sok cesnjak grah grasak klice krumpir lagenariya luk mrkva paprika patlidzan persin poriluk povrca povrce rajcica rajcice salata squash tikvice zelena salata

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce