logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Tikvice je jedinstven

Konoba je jedinstvena biljna

Krcma prakticki prvi nam dolazi nakon sto je proljece beriberi i mnoge ostaviti nezapazeno: nakon squash je svijetle boje, zavodljiv miris i izgled pozivatelja. No, je jedinstven zbog visokog sadrzaja kalija, magnezij, fosfor i , Organske kiseline i proteina. Unatoc cinjenici da je od povrca ne razlikuje fantastican okus, to je jedan od najpopularnijih dijeta proizvodi: to je rekordno nisku razinu kalorija!

Osim toga, On sadrzi tvari koje sprecavaju pretilost i blok akumulacije kolesterola u tijelu. Tikvica bi mogao biti temelj ljepote salata, ali samo kada je mlada voce, s njeznim zelenim tijelom. U punom cvijetu vec koristi nakon toplinske obrade. Tikvice S tretira bolesti probavnog trakta je visoko preporuceno sok: Zahvaljujuci blagoj djelovanje na sluznicu zeluca i dvanaestopalacnog crijeva.

Sok sadrzi znacajne kolicine kalija i bakra, sto ga cini vrijedan prehrambeni proizvod za anemiju, zivaca i bolesti srca, visokog krvnog tlaka. Sok od tikvica - vrlo niske kalorijske proizvoda, pa se preporucuje osobama koje pate od . Buduci da je squash ostava vitamina i minerala, lako probavlja i ne dobiti bilo dodatnu tezinu, nutricionisti Preporucujemo da ovaj skromni izgleda plod za trudnice i one koji su grudi-hranjenja.

Lijecnici preporucujemo "laktaciji" koristiti svakodnevno 650-700 g povrca, ali kao pravilo, mi smo se bojali da uzrujani crijeva djeteta. Pub kao nitko drugi i blagotvorno utjece njezno crijevne flore. Maskom Squash zasluzan upecatljiv uspjeh u obnovi suhu kozu.

Da biste to ucinili, napravite masku od mesa: sirovi Cut Pub na tanke ploske, te ih stavlja na lice i dekolte. Pokrijte sa salveta. Nakon 20 minuta, preporuca se za uklanjanje srzi i isprati kozu sa mineralnom vodom.

Ali za masnu i mjesovitu kozu tikvice, na zalost, ne stane. Na temelju materijala health.passion.ru

Povezani postovi:
  1. Prednosti tikvice

tikvice, salata, povrca

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bundeva bundeve bundeve sok cesnjak grah grasak klice krumpir lagenariya luk mrkva paprika patlidzan persin poriluk povrca povrce rajcica rajcice salata squash tikvice zelena salata

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce