logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Tikvice dobro za probavu i zdravlje koze

Tikvice dobro za probavu i zdravlje koze salata

Kabachokodnoletnee travast biljka rod obitelji bundeve bundeve , vrste . Plodovi su duguljasti zelene, zute ili bijele. Probavljiv i zdrav proizvod od povrca, dobro za probavu i zdravlje koze. Kabachkikustovaya obliku. Njihova rodinaAmerika (Meksiko), gdje je odrastao squash za 3000 godina prije Krista. OE. U Europi su se pojavili u XVI. stoljecu, u isto vrijeme, kada i . Oni su sada uzgaja u mnogim zemljama sirom svijeta.

U svjezem stanju u roku od godinu plod se koristi, a dolgonachinaya od proljeca (staklenika tikvice) pa sve do jeseni, kada plod sazrijeva sve vrste posadeno na otvorenom terenu. Kabachkieto povrce koje se prvenstveno koristi u svjezem i konzervirane hrane od njih su relativno rijetki. Kemijski sastav od razlicitih vrsta tikvice su gotovo identicni.

Squash sadrze 94,5% vode, 0,6% proteina, 5,2% ugljikohidrata, neki od kotoryhsahara sadrze vrlo malo secera. On je jedan od najpopularnijih dijeta proizvodi: to je rekord niska u kalorije. Nutritivna vrijednost ovog povrca se priblizava, zeleno lisnato salata i . Tikvice su vrijedne jer sadrze djelotvorne komponente nuzne za pravilan ljudsku prehranu.

Oni su bogati mineralima, vrlo je vazno za metabolizam ljudskog tijela. U vece kolicine soli 309 mg%,

28,2 mg% 17,2 mg% 16,7 mg%, au manjoj kolichestvesoli i drugi.

Osim toga, tu je u njima, i elementi u tragovima , Titan, arsen, aluminij, litij, itd. Omjer 150:1 i, sto povoljno utjece na kolicinu vode u tijelu i pomaze mu da biste dobili osloboditi od viska tekucine. Marrows sadrzi razlicite vitamine: 23 mg%, a (), Vitamini , , i drugi.

U pub sadrzi malu kolicinu organskih kiselina, njihova pulpa je mekana i ne iritiraju zeludac i crijeva. To ovoschhoroshaya hrana za one koji pate od gastrointestinalnih bolesti i dijabetesa. Sok od tikvica i umiruje zivcani sustav.

Izvarak za cvijece lijeci bolesti koze. Vrlo korisno tikvice za starije osobe. Oni aktivirati probavni trakt, poboljsati rad zeluca i crijeva (motorni i izlucivanje), pozitivno utjecati na obnavljanje krvi, sprijeciti razvoj ateroskleroze. Tikvice se preporucuje za hipertenziju i bolesti bubrega i jetre. Kabachkieto takoder diuretik u raznim edem. Najkorisniji velicina tikvice 20-25 cm, nezreli, kuhani bez soli i ulja.

Pozeljno je jesti s kozom. Pozitivan ucinak promatra i iz pulpe i sjemena iz. Suncokretovo sjeme ne przena, ali suseno u peci i jede po 15-25 jedinica po danu.

I jos uvijek imati tikvice alergije, antianemic i choleretic svojstva. Pomaze smanjiti alergijske reakcije od cvjetova tikvice juha. 5-6 puta na dan izmedu obroka, pijte ovaj esencije (10-12 cvijece biljke, ispunjen s 0,5 l kipuce vode i dobi za 2-3 sata). Na temelju materijala www.calorizator.ru

Povezani postovi:
  1. Gotovi grah recept 3
  2. papar
  3. squash

konzervirane, grah, paprika, tikvice, tikvice, zelena salata

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bundeva bundeve bundeve sok cesnjak grah grasak klice krumpir lagenariya luk mrkva paprika patlidzan persin poriluk povrca povrce rajcica rajcice salata squash tikvice zelena salata

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce