logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Squash kultiviranja

Tikvica tikvice uzgoj

Sjeme posijano u oko sredine svibnja, kada je tlo zagrije do 1416S i kraj proljeca mraz. Mozete posijati sjeme su suha, ali je bolje da im otvor, koji stoje jedan dan ili dva u mokrom gazom. Nemojte namakati sjeme germinated u cvrstim korijenima tkanibystro vrastut u tkaninu, i neizbjezno cete ih razbiti. Natecen, ali ne germinated sjemena moze biti zakalitohladit na 0 C i ostavio na toj temperaturi za dva dana.

Dobre rezultate i grijanje semyan6 sati na 5060S ili 57 dana suncanih prozorska daska. Sjemenje i dalje izvediv za squash 58 godina, pocinju klijati na 89S, najpovoljnija temperatura za rast i razvitiya2025S. Sadnice se pojavljuju nakon 67 dana poslije sjetve. Oni su se bojali mraza, ali pate kratkorocno hladenje (do 45C). , Iskopao lopate na bajunete, dodajte gnojivo ili humusa po stopi od 56 kg do 1 mg, 2530 g dvostruko superfosfat i kalij sulfat.

Dig proljece opet, glatka, zaliti toplom rjesenje kalijevog permanganata i cine 20 g amonijevog nitrata po 1 sq km. m Germinated sjemena moze se sijati samo u pre-navlaziti tlo na suho oni ce umrijeti. Prilikom postavljanja sjeme u vrtu su dosli iz cinjenice da je u Q1. m 2 tikvice slagati.

Kopanje rupa, ulijte u nju saku humusa i prstohvat I pomijesati sa zemljom, a ne da se spali korijenje biljke, i zaliti. Sadnja dubina za svjetlo pochvah56 cm do 34 cm debljine u rupu se nalazi na dva sjemena i pokrivena zemljom. Da ne cine povrsinu kore, zemljiste oko malca s treset ili humus.

Drugi (backup), a zatim klica je uklonjena, ili patiti, ali ako je potrebno to moze biti i transplanted. Medutim, kao i svi Pub Ova radnja se ne svida. Stoga, pazljivo presaditi, ne ostavljajuci bilo unistiti zemlju sa svojim korijenima, i biti sigurni da unaprijed zali postrojenja. Isto vrijedi i za primjedbu sadnica tikvice.

Bezbrizno zasadene biljke ce biti povrijedeni, i boli sve izgubiti. Uzgaja u otvorenom polju prednosti i ocvrslog biljke ce nadoknaditi i prestici ih u rastu i razvoju, a jer je nakon 4045 dana nakon pojave vec moguce okupiti prvi zetve. Na temelju materijala www.supersadovnik.ru

Povezani postovi:
  1. Rajcica
  2. patlidzana

tikvice, patlidzan, klice, rajcica

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bundeva bundeve bundeve sok cesnjak grah grasak klice krumpir lagenariya luk mrkva paprika patlidzan persin poriluk povrca povrce rajcica rajcice salata squash tikvice zelena salata

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce