logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Squash (bundeve obicni)

Squash (bundeve obicnih) salata

Squash (bundeve obicne), opis, svojstva, obrada, koristenje tikvice Squash (bundeve Common) - je godisnja biljka. Maticne ispruzen, drzeci, postizanju 8 m duzine, nakon sto je na bazi lisca na kljun 3 - i 5-lobed spiralni smotan viticama. Stabljike i listovi su prekriveni kratki krut glavu.

Voce - "dinja" u botanickom klasifikaciji je medu plodine, najveci na svijetu bobica, to polyspermous. Kroz guste kora moze biti pohranjen za vrlo dugo, gotovo bez gubitka vitamina. Tijekom zetve bundeve i tikvice su rez, ostavljajuci rep od 5 - 6 cm dugo. Pa na sobnoj temperaturi.

Tikvice je najcesci bundeva u nasem vrtu. Kao lijek biljka malo se koristi. U prehrani ucinkoviti u bolesti srca, bubrega, jetre i zeluca. Izrezite tikvice u dobi od 10 do 12 dana, kada su do 20 - 30 cm rast. Mladi nezreli marrows sadrze znacajne kolicine kalija, nikotinske kiseline, riboflavina, tiamina, elementi u tragovima. U kozu mnogih bio-stimulansa, tako mlad squash je jesti svjeze s kozom.

Prezrelog squash se obicno cisti od koze i sjemenki, ali su izgubili puno dobro za tijelo, tako da ne bi trebali baciti kore i susi zime i to pjesice kupke. Peel se koristi u obliku aplikacije pod Withering koze. Puder od krasta lijeciti akne na licu (ES Miroshnikov, SS Miroshnikov). Za stopala kade, mozete koristiti vrhovima tikvice. Juha, kuhano peduncles od bundeve, je djelotvoran diuretik.

Sirova mlade tikvice se jede s kruhom, u salatama vrlo kratkom sezone, a imati koristi od njih nego od kuhane. Za sirovi Povrce mozete dodati salata tikvice, naviknuvsi djecu zdravu hranu. Dijetalna vlakna se nalaze u pubovima, potaknuti crijeva, a ne iritantan njega.

Oni su dobri upija, lako apsorbiraju toksicne tvari, visak kolesterola i vode i ukloniti ih iz tijela. Posebno korisno za squash osoba s oboljelim jetre, bolestan zeludac, crijeva, kao i kardiovaskularne bolestan. Kuhana bundeve se koristi za lijecenje anemije.

Korisne bundeve i tikvice za bolesnika nakon operacijskog zahvata, oni povecavaju crijevnu pokretljivosti. Kada je nesanica uzeti 1 / 2 salice soka od bundeve s medom. narodne medicine kao anthelmintic fondova, kao i za lijecenje prostatitisa.

Oni nemaju toksicni ucinak na tijelo, tako da se provodi u prvom redu za bolesnu djecu i starije osobe godine. Osim toga, ova metoda ciscenja od trakavice koristan za one koji pate od bolesti srca, bubrega, jetre i cir na zelucu ulkusa zeluca i dvanaesnika tijekom trudnoce i dojenja majke.

Multimedija bundeve sok pokazuje u drzavama opce slabosti, kardiovaskularne bolesti, pretilosti, bolesti jetre, bolesti bubrega, raznih edem (ima diuretik). Ukljuceno u sveobuhvatan tretman BPH. Na temelju materijala www.lechebnye-travy.ru

Povezani postovi:
  1. Krumpir

bundeve sok, zelena salata, tikvice, krumpir

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bundeva bundeve bundeve sok cesnjak grah grasak klice krumpir lagenariya luk mrkva paprika patlidzan persin poriluk povrca povrce rajcica rajcice salata squash tikvice zelena salata

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce