logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Vrijedni od tikvice

Sto je vrijedna squash squash

squash - daleki rodak bundeve i tikvice. U Rusiji je Hit onoliko biljaka iz Europe i u Europu iz sredisnje i Juzna Amerika. Prvo ime koje je dodijeljen povrca - "Jeruzalemske articoke" - Francuzi su dosli gore, jer neke slicnosti okus. Pogodno za jesti samo mlade patissonchiki, ne vece od 5-6 cm u ovoj dobi oni su bijeli hrskavi mesa.

Ti patissonchiki Mozete jesti svjeze u salate i sacuvati za zimu. Zbog izvorni oblik kapice se koristi za ukrasavanje jela. Medutim, i plod velicine od 10-12 cm, moze se koristiti za variva, ako ogrubeo na cistu kozu i uklonite sjemenke.

Za squash puno vitamina C, skupina B, PP, provitamin A, pektini, minerala kao sto su kalij, magnezij, zeljezo, natrij, kalcij. Ali sadrzaj vitamini, a okus poput povrca, pada brzo, tako da obrastao squash, tj. 12 dana nakon cvatnje, daju hranu ljubimac. Ono sto je vrijedno za medicinsku i squash dijeta?

Ovo povrce je vise od 90% vode i luzine spojeva Stoga, koristenje tikvice s mesom i ostalim proteinima proizvoda pridonosi njihovom brzom i potpunu apsorpciju. Alkalne spojeve podrska reakcije u krvi, smanjen glikogen u jetri i poboljsati zuc sekret. Stoga, Jakobove kapice na izborniku su ljudi s tom bolesti jetra, zucni mjehur, cireva i probavnih organa.

Svjetlovod squash aktivira crijeva, sprecavajuci zatvor i fermentacije. Visok sadrzaj kalija i magnezija je uklonjena iz tijela visak kolesterola, te squash je prevencija ateroskleroze. Kalij pozitivan ucinak na bubrege i potice mokrenje. Sve ga cini squash povrca, sprecavanje akumulacije u tijelo mast i toksina.

Dakle, ako slijedite, ne samo svoje zdravlje vec i za tezinu, squash moraju biti na vasem stolu. Na temelju materijala www.webrecepty.ru

Povezani postovi:
  1. squash njege
  2. Belleville tikvice bundeva
  3. Saraha
  4. Rajcica

bundeve, tikvice, rajcica, salata, povrca

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce