logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Squash je svjetlo potrebno kulture

Patissoneto svjetlo zahtijevaju kulture, pa je pozeljno da raste u punom suncu, osjencana podrucja nisu zasticena od sjevernih vjetrova. U sjeni biljke jako rastegnut. Bolje rasvjete, brze plodnih javlja i povecava prinos voca. Za uzgoj squash zahtijevaju labav, plodno tlo s neutralnim reakciju.

Debeli, teske teksture, sa kiselom okruzenju tla squash donosi lose. Kiseli tlo, najprije morate proizvestkovat bolje iz prethodnog kulture, cineci 100-600 grama po 1 sq km. m vapno. Ako je tlo malo kiseline, to je dovoljno da pec pepela kada sadnja po stopi od 30-40 g u svakom dobro. To se moze uspjesno uzgajati na gline, treseta pjeskovitog tla, ako ga prije obogatiti organskim i mineralnim gnojivima.

Na jednom mjestu squash rasti vise od 1 do 2 godine. Na njezinom mjestu je najbolje da se vrati nakon 4-5 godina nakon sto je uzgoj Rajcica, kupus, grah, mrkva, luk, repa. Bad prekursora za njega - sve kulture cucurbits obitelji (krastavac, tikvice, Bundeva , i sl.), jer svi su ostecene iste bolesti i stetnika. Neki vrtlari rasti Jakobove kapice s dodatkom kukuruza ili krumpira, tako dobivanje visoke prinose voca u obje kulture.

Neki squash vrtlari biljka u kompost hrpe, bogatog hranjivim tvarima i toplo, tako da je potrebno za razvoj ove kulture. Kultura je kriticna na vlagu, posebno tijekom cvatnje i plodonosenja, prekomjerno navodnjavanje u tom razdoblju pomoci ubrzati formiranje plodova. U drugoj polovici vegetacije squash biljaka moze tolerirati susu.

To nije vrlo bogata raznolikost vrsta. Jedan od starih, dokazanih sorti - Bijela 13. U posljednjih nekoliko godina, nekoliko sorti squash zonama - kisobran, Sunce, Tabolinsky, diska, karavane, Cheburashka i prase.

Squash uzgaja na otvorenom polju, u staklenicima, pod privremenom sklonista i film u staklenik, sijanja sjemena izravno u zemlju i sadnica nacin. Na temelju materijala www.mirkulinara.ru

Povezani postovi:
  1. Rajcica
  2. Saraha

squash, tikvice, rajcica, klice, mrkva, krumpir

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce