logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Squash i tikvice najblizi rodaci

Patissonovosch za nas nije nova, ona je narasla i pol stoljeca, ali siroku distribuciju nije primio. Mjesto je mogao preuzeti na nasim stolovima i povrtnjaka, dugo je dao znacajan smjestaj . Squash i kabachokblizkie rodbine, vrsta grma . No, topline i vlage squash je potrebno malo vise, ali to daje manje prinosa. No, njegova korist prelazi tikvice na okus, prehrambene kvalitete i znacajke koriste u kuhanju. I naravno ljepote.

Obrazac squash podsjeca disk, zvono, zdjelu ili tanjur i rub moze biti glatka ili sa zubima, festoons. Do nedavno, tradicionalna boja voca bila bijela. Sada postoje sorte zute, narancaste, zelene, pa cak i ljubicaste.

Bundeve bor, tikvice i squash kao clanovi jedne obitelji mogu jednostavno cross-oprasuju. Kao rezultat toga, svjetlo, nove kulture: tykvasson (bundeve i tikvice hibridni) tykvachok (bundeve i tikvice) patichok (squash i tikvice). Oni su u mogucnosti da kombiniraju najbolje osobine svojih roditelja.

Dakle, patichok karneval uzgoj VNIISSOK razlicitih hladno otpor, pocinje donositi plodove u 3640-og dana, oblici masovnog voca u 1012 - 1,2 kg. Na temelju materijala www.supersadovnik.ru

Povezani postovi:
  1. Voce lagenarii
  2. rajcica (paradajz)
  3. Saraha
  4. Vigna

lagenariya, Vigna, squash, tikvice, rajcica

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce