logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Sok squash prikazuje tijelo od viska soli

Sok squash prikazuje tijelo od viska soli squash

U mladoj dobi squash najvise ukusna i hranjiv. Oni sadrze 4 do 12% suhe tvari, sirovih bjelancevina, pektin, masti i secera. I secer u glavnom prikazani u obliku glukoze i fruktoze, sto povecava njihova probavljivost.

Jakovljeve kapice su vrijedan izvor mineralnih soli: kalij, kalcij i fosfor. Tu su natrij, zeljezo, bakar, kobalt, molibden, titan, aluminij, litij, cink i druge elemente u tragovima. Tu su i vitamini B1, B2, zuta voca je prisutan karotena i askorbinska kiselina.

Do e put vitamina sadrze vise nego u pubovima i bundeve. Zbog niske kaloricne vrijednosti i visokog sadrzaja masti Jakobove kapice su nasiroko koristi u prehrambene prehrana. Oni normalizirati metabolizam, sprijeciti kardiovaskularnog sustava, bubrega i jetre.

Squash se koristi za prevenciju i lijecenje ateroskleroze, hipertenzija i anemija. Osim toga, istrazivaci su otkrili narancasta squash, koje pridonose uklanjanju iz tijela kolesterola i takoder sadrzi lutein u 3-5 puta vise od drugih sorti.

Nakon sto se u krvi, lutein, pocinje djelovati kao antioksidans, sprecava stvaranje krvnih ugrusaka jaca imunoloski sustav, kao i neutralizaciji slobodnih radikala koji uzrokuju razne bolesti. Antioksidansi - kljuc za mlade i dugovjecnost.

Vise Jedan koristan vlasnistvo L je pozitivan utjecaj na vid, sto je vrlo vazno za starije osobe godine. U squash sjemena sadrzavati do 50% jestivog ulja, sto je vrlo proteina i vitamina proizvod izvrsne kvalitete. U 100 ml sadrzi 603 kcal.

Pored ulja u sjemenki mnogih drugih aktivnih aktivne komponente kao sto su glikozidi, smole, nezasicenih masnih kiselina. Prema sadrzaju lecitina (430 mg%), oni gotovo nikad ne popustiti pred jaja, bogate su tim spoj. Edem, normalizacija zivcani i endokrini sjeme sustava, oguljene i slomiti u prah u mlin za kavu.

U-traje 1 do 2 tbsp. zlica tri-cetiri-D puta dnevno za 15 - 20 minuta prije obroka s vodom. Jednostavno probavljivost i hranjiva vrijednost cine ove voce bitno za disfunkcije jetre i bubrega. Oni doprinose asimilacije proteinske hrane, to bolje odvajanje zuc i obnovu glikogena u jetri.

Sok squash prikazuje tijelo od viska soli, poboljsava crijeva i smiruje zivcani sustav. Na temelju materijala edaplus.info

Povezani postovi:
  1. Sto je vrijedna squash
  2. Lagenariya

lagenariya, tikvice, bundeve

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce