logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Dijetetski i ljekovito povrce squash

Prehrane i ljekovitog povrca tikvice tikvice

prehrane i medicinske od povrca squash se takoder naziva vanjske slicnosti, "tanjur bundeve". Bijela "mali ploca" sa razuden rubova jede u razlicitim varijacijama: kuhana, pirjana, przena, kiseli, slani. Biljka squash sjemena poduzeti kako bi se tlo, a vrlo rijetko se koristi sadnica metodom. Iako, mozda, uzalud. Ova biljka je topline ljubavi, ne moze tolerirati mraz i omogucava ranije berbe, kada sve sadnice.

Sjeme tikvice Omiljeni 15-20 dana prije sadnje na otvorenom terenu vyseyte 2 svaki torfoperegnoynye kocke 10 x 10, i zalijevati najmanje jednom svakih pet dana. Kada ce se puca, pazljivo odstrani slabije biljke u prizemlju. Spremni da se biljka sadnice bi trebao imati tri dobro razvijena lisca i kratke internodija. U otvorenom terenu squash sadnice mogu biti posadeno pocetkom lipnja, kada je opasnost od mraz je proslo.

Kada sadnju na otvorenom terenu kako bi se biljka sjeme squash treba uske, 50-60 cm siroka cvijet krevet na dubini od 5-7 cm na pluca i 3-4 cm na teskim tlima. Briga za sadnju squash je pravovremeno navodnjavanje, weeding, uklanjanje niza lisce starenja i ostecenja ploda sa trulezi. Kada biljka pocne cvjetati, svoje zali 1-2 puta tjedno po stopi od posudu punu vode po kvadratnom metru.

Mozete hraniti vrt s mjesavinom stopi od 40 grama na 10 litara vode. Trebate potrositi na 1 litru otopine po biljci. Pa, ako ste potrosili tekuceg gnojiva i divizma, ili pticjeg izmeta, razrijeden s vodom u omjeru 1:10 i 1:15. Jakovljeve kapice su obicno bere nezreo, kad im sjemenke nisu formirana jos.

Ciscenje voca provesti 2-3 puta tjedno, kada patissonchiki dosegao 12,7 cm Ako prikupiti kapice na redovnoj osnovi, onda ce uroditi plodom do prvog mraza, nakon cega biljke su uklonjeni, a koji se koriste u zelenom kompost. Jakovljeve kapice nisu pohranjeni duze od 10 dana na temperaturi od 1-2 stupnjeva Celzijusa. Na temelju materijala yaogorodnik.ru

Povezani postovi:
  1. Saraha
  2. Pogledaj

squash, bundeve, klice, luk

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce