logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Bundeva squash Belleville

Bundeva squash povrca Belleville

squash, je takoder poznat kao Belleville bundeve,ovo je jedan od sorti bundeve bora (Cucurbita pepo). Jakovljeve kapice moze biti bijela, zuta i zelena. Ime squash je zbog neobicnog oblika svojih voca i dolazi iz francuskog ptpirog. Povijest i distribucija Domovinskog squash, kao i sve biljke iz obitelji TykvennyeYuzhnaya Americi, gdje su vec su se uzgajale prije 5000 godina.

U starom Egiptu, tikvice i ostale cipka takoder uzgaja, ali u Europi, ove biljke su tek nakon osvajanja od strane Spanjolaca u Juznoj Americi. Danas squash uzgaja negdje drugdje. Ove biljke Hardy: dosljedna proizvodnja visoko prinosi u gotovo svim uvjetima.

Zahtjev kapice kuhati kao i squash i mladi bundeve: kuhana, pirjana, przena, pecena, kuhati jaja. Mali patissonchiki do 5 cm sa mekom kozom ili kiseli kuhani cjelini. Veliki plodovi su tvrdi i zahtijevaju uklanjanje koze i poseban tretman.

Neobicnog oblika ovog voca je idealna za punjenje, kao da odstrani poklopac i samo nemnogoosnovanie (za stabilnost), izvadite meso, staviti u bilo popunjavanje (Povrce, riza, mljeveno meso na zaru) i ispeci, necete dobiti losiji nego u lonac, jelo posluzuju u squash ce ukrasiti svaki stol. Kapesante dobro sa svim povrcem, riza, meso, gljive, duhovit zacina.

Squash su ljetni squash vrste, tj. one koje se jedu nezreo i ne moze se cuvati dugo. Da biste spremili squash za zimu, oni mogu biti zamrznuta nakon kratkog kljucanja. Osim voca, hrana moze biti konzumirana puca, cvjetovi i lisce mlade tikvice. Zbog svojstva niske kalorijske i visok sadrzaj vlakana kapice su nasiroko koristi u prehrani.

Bundeva squash povrca Belleville

Oni normalizira metabolizam i sprecavaju bolesti kardiovaskularnog sustava, bubrega i jetre. Sok squash prikazuje tijelo od viska soli, poboljsava crijeva i smiruje zivcani sustav. Sastav voca tikvice su bogate skrob, secer, bjelancevina i pektina tvari. Mineralnih soli koje sadrze soli zeljeza, magnezija, mangana, kalcija i kalija.

Kao i sve vrste bundeva, tikvice sadrze vitamine A, C i neki vitamini B skupine Kalorican energija sadrzaj od 100 g sirove patissonov15 kalorija. Na temelju materijala lady.mail.ru

Povezani postovi:
  1. Saraha

bundeve, tikvice, povrce

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce