logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Squash

Squash, tikvice, kao i odnosi se na grm, rani oblik tverdokoroy bundeve. U hrani je koristio mlade jajnika - Zieleniec. Obrasci squash voce - lubenica - Belleville, Belleville, zvonast ili okruglasti, zrtvovan oblik, segmentirani, stan valovita ruba. Boje voca je bijela, krem ??ili svijetlo zelena.

Tijelo je bijela i gusca od konoba. Voce sadrzi 6-8,5% od krutih tvari, 2,5-2,9% secera, 20-30 mg/100 g vitamina C. U hrana koristiti 2-5 dana jajnika s promjerom od 80-10 cm je vise vrijednih jajnik 5-7 cm u promjeru Voce se koriste u przene i pirjana, slani i kiseli njima. Slani i kiselim Jakobove kapice na okus kao gljive poslije kise. Y squash, kao u konobi, biceva kratka, nisko ili silnovetvistye. Listovi su veliki, s vise istaknuo zavrsava nego u konobi.

Priroda mjesto cvijeca, njihova velicina je slican tikvice. Squash - photophilous kratkog dana biljka. Odnos prema uvjetima raste na squash i tikvice su slicni. Vecina nasiroko koristi razreda bijeli 13, iako ponekad postoje vrste bijele Belleville, rano bijela, zuta, stan 2.

Poljoprivredna squash, kao sto su tikvice i poljoprivredne tehnologije. Prekursori su najbolji krumpir, kupus, grah biljke. Sjetva sjemena otvorenom krajem svibnja - pocetkom lipnja.

Kad odrastao pod film na sjeme se sije dva do tri tjedan ranije. Nacin sadnje kvadratnih klastera s razmakom izmedu redova i 70 cm u redu tehnika sadnje je isti kao i konoba. Briga za Jakobove kapice je u osnovi isti kao i za squash. Medutim, biljke trebaju vise vode Jakobove kapice i otpustite tijekom pupi pozeljno patiti sve tocke i sa snaznim zadebljanjem grma pozeljno da izrezati srednji list 3,2 za vise slobodnog zraka i bolji pristup pcela cvijece.

Tijekom vegetacije biljke se hrane 2-3 puta. Prvi hranjenje provodi se u 10-15 dana nakon nastanka, drugi - u razdoblju cvatnje, treci - u plodnih razdoblju. Doze gnojiva su isti kao i za bundeve.

Nakon oplodnje, posebice gnojiva, lisca, posute s cistom vodom kako bi se sprijecilo opeklina. Plodovi dosegao 5-7 cm u promjeru, uklanja redovito, obicno svakih 5-10 dana. Salk i marinirati za bolju kvalitetu su velicine jajnika 5-6 cm u promjeru. Na temelju materijala www.sadvash.ru

Povezani postovi:
  1. Gotovi grah grah

konzervirane grah, tikvice, tikvice, zeleni grah, grah

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce