logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Rijetke biljne Saraha zanimljiv

Saraha zanimljive rijetka biljka povrca

Ovo je Rijetke zanimljive biljka pripada obitelji Solanaceae, svoje rodno mjesto - Juzna Amerika. U divljini jestivo Saraha (Saracha edulis) je trajnica, ali u nasoj zemlji moze biti samo narasla kao godisnje. U proljece 1997 sam uspio dobiti sjeme ove biljke, kao i sve podatke o svojim poljoprivredne tehnike nisam mogao pronaci, odlucio sam da rastu kao sadnice rajcice.

Saraha sjemenje jestivih su male, kao sto su Povrce Physalis, te stoga sijati ih duboko, dublje nego S mm, samo u pojedinacnim salicama. Za sjetvu obicni vrt tlo uzeti, sto predstavlja medij ilovaca, koja Prije sjetve sjemena nije izricito trenirao. Case s sjeme posijano prekrivene plasticnom folijom i stavite ispod baterije, gdje je temperatura bila odrzavana o 30C.

Nakon 2 tjedna prve puca pojavio, a uskoro je otisao gore i ostatak sjemena. Nakon toga, stavite salice na dobro osvijetljenim prozorska daska. U pozornici sadnica ne hrane, ali usko slijede vlaznost tla, sprjecava isusivanje.

Sadnica brzo rastao iu roku od mjesec dana je imao 8-10 istina lisce, nakon sto je onda je poceo postavljati pupoljci. Sredinom svibnja, kada je osnovana toplo vrijeme sadnice zasadene na otvorenom terenu. Neki od biljaka sadi u dobro osvijetljenim krevet, neki - u djelomicnu sjenu ispod stabala.

U pocetku su rasli podjednako dobro, ali ostavlja dugo vremena imala blijedo zelene boje. Nakon hranjenja urea rjesenja (20 g na 10 litara vode) Listovi su tamno zeleni, ubrzanog rasta. Nakon 2 tjedna nakon prvog hranjenja hraniti pepela, sto njegove povrsine labavljenju, i nema vise hrani. Snima biljaka su slaba i morao biti vezan gore, kao visoki rajcica.

U sredine lipnja, pocetak cvatnje. Cvijece su prilicno originalni, zuto-zelena u boji, oko 1 cm, s dugim prasnika prikupljeni za 4-6 komada. u listu pazuscu. Gotovo svi od njih formirana jajnika. Bobice nisu bili veliki, poput jagoda Physalis, kada sazriju, stjecanja tamno-ljubicaste boje i dugo visio na grmlje, a ne tusiranje.

Okus im pokazao se vrlo ugodna slican borovnice, ali s prepoznatljivim okusom. Oni mogu samljeti sa secerom, pekmez, dodajte pirjano. Unatoc hladnom i kisnom ljeta 1997, prosjecni prinos po Bush je oko 1 kg, ali u hladu bobica formirana manje. Godine 1998, odlucio sam da ne biljka jestiva Saraha zbog nedostatka prostora. U lipnju u vrtu, gdje je rastao Saraha, nasla puca.

On je napustio dva najjaca od njih, ukloniti korov, gnojiti jednom uree i tri puta tijekom vegetacije zali. Snima vezan, kao sto je u posljednjih godinu dana. Unatoc teskim suse i na temperaturi do 35C, biljke nisu potlacene i Crni normalno, samo plodnih pocela kasnije - u rujnu.

Vise od 7 godina uzgoja stetnika i bolesti na biljkama sam otkrio. Na temelju materijala toptropicals.com

Povezani postovi:
  1. Krastavac

rajcice, klice, biljna

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bundeva bundeve bundeve sok cesnjak grah grasak klice krumpir lagenariya luk mrkva paprika patlidzan persin poriluk povrca povrce rajcica rajcice salata squash tikvice zelena salata

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce