logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Kozja krv

Honeysuckle

Honeysuckle odnosi na jestivih rijetkih kultura. To je grm do 1,5 m visine. Biljke s biseksualnim cvijeca (kao u jabuke i druge slicne zitarice).

Je oprasuju insekti. Bobice plavkaste boje, podsjeca na borovnice.  Vrijednost orlovi nokti je u svojim ranim zrenja bobica (u prvoj polovici lipnja - za 7-10 dana prije jagode), koje su bogate vitaminom C. zakorjenjivanja plodnih ulazi u drugu godinu u reprodukciji semenamina 3 godine 4.

Osim toga, dobro razmnozava raslojavanje, dijeljenjem grma. Kada sjetvu sjemena u lipnju-srpnju, sadnica se pojavljuju nakon 25-30 dana.  U jesen sjetvi (rujan-listopad) sjemenke su prirodnog slojevitost i proizvoditi bolje plodove.

Honeysuckle produzi Pilana reznica krajem lipnja. Korijeni se pojavljuju na 15. dan. Honeysuckle jestivo cini kamena, vapnenackog, kiseli tresetiste vlaznog tla i djelomicnu sjenu, Hardy.  Voce tijekom zrenja brzo raspasti. Osim vitamina C i sadrze Ostali seceri, organske kiseline, pektin (poboljsati stolice).

Plodovi koriste u narodnoj medicini kao lijek za kapillyaroukreplyayuschee hipertenzija, kardiovaskularne bolesti, malarije i bolesti probavnog trakta.  Visok sadrzaj kalija jaca srcani misic. Pectic tvari stite tijelo od truju po soli teskih metala (ukljucujuci i radioaktivni). Uvarak od stabljike i listevmochegonnoe painkiller kolitis.

Voda настойпротивовоспалительное angine i konjunktivitis. Uvarak od stabljika cesto se koristi za jacanje i rast kose.  Slomiti listyapri trofickim i tesko zacjeljivanje rana. Sok od orlovi nokti u narodu se koristi u lijecenju bolesti koze (ekcemi, psorijaza, cireve).

Plodovi su takoder poticu da se prijave za anti-pretilost i metabolickih poremecaja. Zbog male kolicine secera bobica preporucene za dijabeticare. Na temelju materijala manstar.ru

Povezani postovi:
  1. Krastavac
  2. Vigna

Vigna

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bundeva bundeve bundeve sok cesnjak grah grasak klice krumpir lagenariya luk mrkva paprika patlidzan persin poriluk povrca povrce rajcica rajcice salata squash tikvice zelena salata

links(1); ?>

© Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce