logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Saraha

Saraha povrce

Povrce borovnice - je "popularan" vrlo neobicno ime poznatog predstavnika velebilje obitelji - Saraha povrca ili jestivih Saraha.  Saraha nije previse cest medu nama, osim da je vecina neukrotivog ljubitelji egzoticnih joj podici - koji je na licu mjesta tijekom ljeta, jedan na prozor.  Izvana Saraha najslicniji poznati sve crno velebilje.

Scrubs Saraha u visini ne prelazi 40 cm, stabljika joj dijeli cijelo vrijeme, jednako kao i sa paprom ili Physalis, vilica, "sjesti", singl i vrlo jedinstveni Xanthophyta cvijece.  Saraha zelene bobice slicne "plod" svih nightshades - mislim na minirajcica.

ukorak, okrecu crno i postaju plavkasto sjaj. "Fanatika" Saraha kaze da je njegova plod su slicne u okus sumske borovnice, drugaciji osjecaj od zrelih "sarahinok" suptilne nutty okus, koji je navodno im daje brojne male sjemenke. Ovdje svaki covjek na svoj ukus - Mnogi vrtlari vjeruju da je glavna vrijednost Saraha - svoje neobicne i egzoticne, nista vise. Pa, stvarno lijepo imati na mjestu zabava plod ... Saraha je kulture na otvorenom.

Medutim, u staklenik grozda su slatke. Saraha sadi u proljece, sjeme svoje tugovshozhi i hirovita, sadnica prikupiti sto Rajcica, vezanje po potrebi i redovita hranjenja. Nakon formiranja dva kotiledona i dobro razvijen prije pojave prvi pravi list Saraha cuva na hladnom sobi (15-16 ° tijekom dana u C), pod uvjetom da je biljka dobrom svjetlu.

Da biste izbrisali pluses Saraha je njegova otpornost na bolesti, kasno kvariti, pa cak i ona je pod utjecajem vrlo malo.  Zanimljivo, u naravi Saraha - visegodisnja biljka, a mi samo rastu kao godisnje. Na temelju materijala otvet.mail.ru

rajcice, klice, rajcice, povrca

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bundeva bundeve bundeve sok cesnjak grah grasak klice krumpir lagenariya luk mrkva paprika patlidzan persin poriluk povrca povrce rajcica rajcice salata squash tikvice zelena salata

links(1); ?>

© Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce