logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Slatka paprika

slatka paprika papar

slatka paprika mogu biti razlicitih vrsta. vecine stovani u ovoj zemlji postali mesnat paprika (u Europi su nazyvayutsvey): zelena (pomalo ljepljive za okus), crna (okus je ne razlikuje od zelene, i toplinska obrada postane zelena), crvena (puno slade), zuta i narancasta (malo manje slatko, od crvena). U Italiji, zajednicki slatke paprike i kubanelle peperonchinotozhe sarene, ali s tankim, izduzena mahuna.

Paprika (tzv. madarski paprika ) je poznata vrsta papar, koriste kako bi zacin popularan u madarskom, spanjolski i portugalski kuhinje. U Madarskoj, ova sorta papra je uvedena od strane Turaka. U izgledu je vrlo slican uobicajenom slatko papar, ali malo izduzena i ukazao na kraju. Pikilomalenkie Spanjolski paprike sa tanku kozu, duge i ostre savjet.

Slatka paprika paprike

Syroypikilo gorak, pa to je obicno pecena na otvorenoj vatri. Rezultat je subakutni-slatko, vrlo ukusna i flavorful jelo. Pimentomalenkie crvene paprike u obliku srca, okus je slade i njeznije papar.

Oni se cesto prodaju konzervirane. Na temelju materijala www.gastronom.ru

Povezani postovi:
  1. Plodovi paprike

paprika, papar, papriku i papar

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bundeva bundeve bundeve sok cesnjak grah grasak klice krumpir lagenariya luk mrkva paprika patlidzan persin poriluk povrca povrce rajcica rajcice salata squash tikvice zelena salata

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce