logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Sarene paprike na sadnice

Sareni paprike na papar sadnice

boji paprike su seeded na sam sadnica sredinom veljace, ponekad u prvom tjednu ozujka. Zemljiste dobivenih u jesen. Kada sjetvu, to bi trebalo biti lomljivi i dobro hydrated. Usjevi staviti pored baterije centralno grijanje (ne na to!), Temperatura klijanja je 25-30 `Stogda brzo nicati, ne samo svjeze sjeme, ali one koje su bile pohranjene za 3-4 godina. Za odrzavanje vlage potrebne okvire pokriva film, pucati ga sto je prije cini klice. Sadnice se javljaju u 7-10 dana.

A kad sve biljke nicati, kutije stoje u grijanom staklenika, u kojem je temperatura unutar 15-16 'C, a zatim je povecan na 22-25 "C. Ronjenje biljka u fazi 2,3 pravih listova, u treset lonci. Prije nego sto odaberete usjeva obilno zalijevati kako bi se lakse izvuci krhke presadnice bez ostecenja korijena. Papar ne tolerira hlad, tako da sam u staklenik pruza biljke s jedinstvenom osvjetljenje.

Izboru, ako papar raste slabo, oploditi 2-3 puta kompleks mineralnog gnojiva. Pravilno uzgaja sadnice u dobi od 55-60 dana bi trebao biti 20-25 cm u visinu i debele stabljike s 10-12 istina lisca. U prizemlju je otisao dolje, kao sto ce biti smrznuta i tlo zagrijava do 12 'C.

Papar dobro reagira na gnojiva, posebice organske tvari u obliku humusa i komposta. Takoder, prije nego kopanje tla, radim na hrptu dalje superfosfat (60 g / m ), Kalij klorid (30 g / m ). Biljke se sade u razmaku od 30-35 cm, u 4 reda, sa aisles od 40-45 cm, u svakom dobro staviti po pregrst pepela. U ljeto paprike dva puta oploditi kompleks mineralnih gnojiva i tla u vrtu sam uvijek drzati mokro i labave.

U vrucim ljetnim zalijevanje biljaka 2 puta tjedno, a vode koja je stajala na suncu i grijao se. Autor: Valery Brizhan, Punjab. Na temelju materijala www.moyogorodik.ru

Povezani postovi:
  1. bundeve

papar, klice, bundeve

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bundeva bundeve bundeve sok cesnjak grah grasak klice krumpir lagenariya luk mrkva paprika patlidzan persin poriluk povrca povrce rajcica rajcice salata squash tikvice zelena salata

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce