logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Plodovi paprike

Voce povrca papar

Plodovi paprike - vrlo vrijedne proizvode, oni sadrze vise vitamina C, od bilo koje druge Povrce. papar zahtjevni topline, a time i mjesto njegov dobro se zagrijati, zaklonjena od vjetra sekcije, pozeljno je u blizini zid zgrade. Nemoguce je pod papar napraviti svjezi gnojiva i gnojiva sadrze klor. Uz visak dusika gnojiva biljka obliku snazan vegetativni masa, dramaticno smanjujuci berbe voca i kvalitete.

Paprika se uzgaja samo u sadnice, jer kao sjeme klijati 10 do 21 dan, te je polako raste u prvom faze rasta. Sprout zasadio u zemlju u dobi od 60 do 65 dana. Biljke rastu bolje u loncima ili case, jer biljke ne podnose presadivanje.

Ako koristite bezgorshechnaya sadnice, morate osigurati da je sletio na istoj dubini na kojoj biljke u loncima ili staklenika. Na navodnjava zemlju zasaden s paprom hodnici 50 do 60 cm, a udaljenost medu 20 do 25 cm, postavljajuci 10 kvadratnih metara u 70 do 90 biljaka. Akutna Mozete biljke lisce papar. Ulijte papar na slijetanje, 12 - 15 dana nakon njega, dok u razdoblju od masivnog naknade - do 8 do 10 dana, a onda nakon svake zetve.

Provedite prvi hranjenje na 12 do 15 dana nakon presadivanja, drugi - u razdoblju sazrijevanja voce i trecine - 15 - 20 dana nakon drugi. Potrebno je proizvesti redovito gubitak tla. Plodovi svih vrsta paprike dobivenih na pocetku bioloskih dospijeca (rano crvenilo). U ovoj fazi, oni akumuliraju najvise broj secera, vitamina i drugih hranjivih tvari.

Ali u hrani pogodan i zelene plodove u fazi tehnicke zrelosti. To bi trebao biti vrijeme za ciscenje voca, sprijecava ih iz sazrijevanja, kao u ovom Ako ne formirana nova jajnika. Cista velika voce, ostavljajuci 3 do 5 malih i srednjih.

Plod mora rezati nozem akuratno, ali ne prekinuti, jer to moze dovesti do truljenja biljaka. Na temelju materijala www.gdn.ru

Povezani postovi:
  1. Rajcica
  2. Dvije vrste papra
  3. nicati papar
  4. Krastavac

papar, klice, rajcica, povrce

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bundeva bundeve bundeve sok cesnjak grah grasak klice krumpir lagenariya luk mrkva paprika patlidzan persin poriluk povrca povrce rajcica rajcice salata squash tikvice zelena salata

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce