logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Pepper povrca

Papar Povrce papar

rijetkih kultura moze pohvaliti takvim razlicitim oblicima, bojama, velicinama voca i biljaka samih, kao i papar. Ovdje i dva metra divovi i patuljci 2530mm vidjeti plod moze biti vrlo male i velike, tako da nitko nece salata za cijelu obitelj.

Neki su okrugli poput kugle, kruga, stan, konusna, kubastyepochti trg, piramide u obliku i uski, kao sto su mahune. Meso je vrlo tonkoyvsego 0,1 mm i 1 cm tolstoypochti Zacinjena - Mali berried (56 g voca) s tankim tijelom i vrlo ostar okus. Peppers - s dugim plodovima tezine 1215 g, s tankim, lagano susenje svijetli crveno celuloze od slatkog okusa ili slaboostrogo. To je napravio paprike.

Konacno, zelena salata, takoder poznat kao sladak i zvono. On je veliki plod: 50 do 350 400 g, pulpa je gusta, okus od slatkog do vruca. Mi, u Rusiji, i akutni papar uzgajaju po jedan: ako ste stavili ih uz bok, unakrsnog oprasivanja dogada, a potonji ce okus gorak. A u Indiji, Turskoj, Pakistanetam, gdje su kao sto je to vruce, posebno zasadeno gorka salata od paprike kako bi ih ostriji.

Najcesci papar u svijetu povrca, godisnji, ili paprika (Capsicum annuum), nakon sto je poluotok i ostre raznolikosti. Erez dlakavi (C. pubescens ) I opustene papar (C. pendulum) ne kao popularan i uglavnom se uzgajaju u Americi. I, konacno, (Capsicum frutescens) u indijskom cili, ili duhan, jedan od najkriticnijih vrsta.

Paprika povrca potjece iz Juzne Amerike. U Starom svijetu je biljka uzgaja za dugo vremena iskljucivo kao lijek, sto je i razumljivo: sadrzaj vitamina C, to je ispred svega povrca. Osim toga, poboljsava probavu, pomaze pomladiti.

Papar voli topline i vlage. To je najbolje da ga na 18 - 25C. Ako temperatura padne na 13 C, to prestaje raste, ali po nizoj i nije umrijeti.

Kada susenja - lisce padaju, i jajnika. Pepper je takoder vrlo nemiran na tlo i apsolutno ne podnosi sjenu. Na temelju materijala www.supersadovnik.ru

Povezani postovi:
  1. Rajcica za vaganje 2146
  2. bundeve
  3. Rajcica

paprika, zelena salata, bundeva, rajcica, paprika, povrca

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bundeva bundeve bundeve sok cesnjak grah grasak klice krumpir lagenariya luk mrkva paprika patlidzan persin poriluk povrca povrce rajcica rajcice salata squash tikvice zelena salata

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce