logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Crveni papar

Crvena paprika papar

Crveni peretseto voce travast biljka koja nalikuje izgled velikog pod, koji se, ovisno o raznolikosti i stupanj zrelosti i to je tamno i svijetlo crvene, narancaste, i nezreli oblik . Crvena paprika ima visoku vitaminoznost. U sadrzaja, on daleko nadmasuje cak vitamina voce, kao i . U crvena paprika je poseban veschestvokapsaitsin s vrlo ostrim i paljenjem okus. Ovisno o kolicini kapsaicina paprike razlikujemo slatko i gorko.

Njegov najbolji sortbolgarskiyv fazi pune zrelosti je obicno svijetlo crvene boje. Nezrele paprike je u boji. 100 g paprike sadrzi 150-250 mg, s dnevnim stopi od oko 100 mg. , Koji se nalazi u papar je antihistaminik svojstva i time olaksava disanje. Bogati papar i gotovo svima, a posebno i. Voce takoder sadrzi korisne papar secer, etericna ulja, dusik tvari.

Znanstvenici su otkrili socan mahuna i silicija. Sadrzano u papar i sprijeciti nastanak stanica raka. Te tvari imaju ljekoviti ucinak na oboljelima od raka. Crvena paprika lijeci probavne smetnje i cireva.

Rich p-coumaric i klorogene kiseline, koji se vezu i ukloniti iz tijela nitroksidypotentsialnye karcinogeni. U crvena paprika, kao u Sadrzano Sprecavanje razvoja raka. Za pola salice nasjeckanog papar dan pomoci ce sprijeciti rak i bolesti srca. Crvena paprika dobiveni su posebno slatki i sirovi i kuhani.

Oni se koriste u prehrambenoj sirovina, kiseli, pecena, kuhana i przena, a koristi se u kiseljenje i koristiti za salate i glavna jela, pripremite razne papar tjestenina, umaci, zacini, kecap. Na temelju materijala www.calorizator.ru

Povezani postovi:
  1. od bundeve juha s cesnjakom pire krumpir

paprike, slatke paprika, crvena paprika, cesnjak

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bundeva bundeve bundeve sok cesnjak grah grasak klice krumpir lagenariya luk mrkva paprika patlidzan persin poriluk povrca povrce rajcica rajcice salata squash tikvice zelena salata

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce