logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Crni papar je najvise koristi zacin na svijetu

Crni papar je najvise koristi zacine u svijetu salata

za jelo: jelo od povrca, jela od mesa, ribe jela, peradi jela, deserti, pica, osim Ljekovita svojstva: prehlade, bolesti srca, PMS-a, i drugih bolesti Kulinarski datoteke: Crna peretssamaya koriste zacin na svijetu. Ona se dobiva iz suseno voce nezrele (bobice), multi-navojem biljke, poput vinove loze.

Nakon susenja na suncu ili na laganoj vatri nezrele papra steci svojstvo crne boje, ugodna mirisa i opor okus. Od plodovi iste biljke, razlicitih vrijeme prikupljanja i obrade, prima kao zacini su bijeli papar, zelena paprika i ruzicasti papar. U kuhanju, koristite crni papar i cijeli grasak, i cekic u obrascu.

Ovo je stvarno univerzalan zacin. To se dodaje povrce Salate, juhe (osim mlijeka, slatkog i vocni), zele i drugih hladnih jela od mesa, riba, perad, sir, svjezi sir, topla jela, povrce, govedina, teletina, svinjetina, janjetina, zec, piletina, puretina, guska, patka, losos, pastrva i ostalih vrsta riba, kao i dips, umaci, zacina mijesa i raznovrsna pica: caj, sbiten, kokteli, likera, votka, viski.

Takoder, crni papar ide dobro s plodovima mora, gljive, mahunarke (grah, grasak, leca), i ostalih zitarica. Spice nuzno staviti u kobasice, pastete, stuffings, meso, tijesto i punjenje za pite. Crni papar je prikladno i slatko pecivo, ako je cookie, medenjak, kolacice.

Crni papar je odlican konzervans svojstva, tako da je odavno koriste u pripremi marinada za povrce (Rajcica, krastavci, kupus, kukuruz, patlidzan, itd.), riba, gljive i meso. Crni papar se nalazi na pocetku ili na sredini kuhanja (s produzenim kuhanje paprika daje prekomjerne prehrane gorcine), te ukloniti prije posluzivanja. Pepper je dodan za nekoliko minuta dok ne omeksa ili u vrijeme obroka na stolu.

Na terenu zacin je vise flavorful, preporuca se samljeti neposredno prije upotrebe. Prosjecna stopa oznaka crni papar po porciji u europske kuhinje je 0,05 g, bijelac, Arab, indijski kuhne0, 10,15 Prema g. kombinirati s drugim zacinima s crnim paprom gotovo bez ogranicenja.

Recepti: Zahtjev za ljekovite svrhe: Crni papar smanjuje rizik od kardiovaskularnih bolesti, poboljsava rabotupischevaritelnoy, disni, krvozilni sustav, potice metabolizam, pomaze da se eliminira toksine iz tijela. Tradicionalna medicina koristi ovaj zacin kao alat za pomoc sa prehlade, gripe, astme, kasalj mokri, bronhitisa, kasnjenje ili izostanak menstruacije, edem, jetre toksicnost, bolesti bubrega, radiculitis, osteochondrosis, bol u zglobovima, nadutost, bolesti koze (vitiligo, lihen , apscesi).

Crno peretsspetsiya zdravlje i harmoniju. To ne samo da unistava mnoge viruse i bakterije, poboljsava imunoloski sustav ljudskog tijela, ali i aktivira paljenje kalorija kako bi se boriti pretilosti. Postoje kontraindikacije: crni papar ne moze se koristiti za akutne upale mokracnog mjehura i bubrega, anemije, alergije, cireve na zelucu i dvanaesniku ulkus 12. Alkemija Ljubavi: Drevni Arapi, Indijci, Egipcani, Grci i Rimljani znali mnogo "recepata strasti" s crnim paprom: i kuhanje hrane, lijekova i napitaka.

Vecina ovih recepata su u potraznji i danas. Crni papar poboljsava tijelo ton je savrsen afrodizijak, povecava potenciju povecava muski seksualne izvedbe, pomaze kod ranoj fazi prostate adenom. Zanimljivo: U antici crni papar ljutine nije bio samo analogni novca ili lijekova, ali i za vaganje ekvivalent ljekarni prah, buduci da je doza potrebna za mjerenje s velikom preciznoscu.

U smislu suvremenih standarda tezine od 1000 zrna crnog papra premija bi trebao imati masu jednaku 460 g, ne vise, ne manje. Na temelju materijala www.wmj.ru

Povezani postovi:
  1. Rajcica
  2. Krumpir

bijeli papar, grasak, patlidzan, grah, rajcica, paprika

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bundeva bundeve bundeve sok cesnjak grah grasak klice krumpir lagenariya luk mrkva paprika patlidzan persin poriluk povrca povrce rajcica rajcice salata squash tikvice zelena salata

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce