logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Sadnice patlidzana

Sadnica patlidzan papra

kutije sa usjeva paprike i patlidzan postaviti na toplom mjestu pri temperaturi od 24 26 'S. Tla nakon 2 dana na vrhu skropili s vodom po stopi od 3 zlice vode u okvir koji ne stvara kora i sadnica proklijala lako i mirnim putem. Dana 5. lipnja og dana od dana usko pojavu sadnica i sadnog materijala ce nicati cim, okvir se stavlja na najvise suncanih i svijetle prozor s temperaturom od 14 16 'S.

Ovaj nacin rada je potrebno za kratkorocni (6 sedam dana), pa sadnice nisu jako rastegnut i dao jake korijene. Tada se temperatura postupno povecava tijekom dana u suncanom vremenu i 23 25 'C, oblacno 18 22 `C, nocu 16 17' S. Sadnice rastu u kutiji do dva pravi ostavlja otprilike 30 35 dana nakon klijanja. Tijekom ovog razdoblja, sadnice su zali jednom tjedno.

Nemojte preliti, ili biljke pod utjecajem lopov . Navodnjavanje temperatura vode treba biti 25 28 'C, pozeljno je koristiti za obranu vode. Oplodni sadnice da preuzima svaki tjedan s otopinom kalcijevog nitrata (na 10 litara vode 2 zlice). Kutije za 2 do 3 dana za implementaciju okvira prozora (stakla) za osvjetljenje sadnica je uniformu.

Rasadnicarstvo u fazi dva od tih listova su spremne za presadivanje (pick). Takve velike sadnice presaditi jednostavno, i oni uspjeti bolje nego sadnice transplantiranih u fazi kotiledon lisca. Za 2 3 sata prije uci sadnice zalijevati. Suhog tla, sadnice ne mogu birati, tako da je tlo ce raspasti iz korijena, a zalijevanje nakon sto je spasio.

Najbolji velicine salice ili posude sadnica u 88 ili 1010, vidi ih ispuniti isto tlo mix za sijanje. Zatim sipati toplo hranjivu otopinu (10 litara vode 1 salica tekuceg pasmine sentimentalan divizma ili 1 zlica uree i 1 cajnu zlicicu kalij sulfat ili kalij-klorida).

Kada bi bili sigurni da posude potpuno zabili vlaznog tla mijesati, a zatim ucinite usred depresije i podici biljke u tlo prije kotiledon lisca. Raspikirovannuyu sadnice u loncima stavlja na prozor prag, s okno stakla poklopac za 1 do 2 dana od novina pokrivenosti umjereno. Osnovna briga za sadnice je zalijevanje, gnojidba, kaljenje i temperaturnim uvjetima.

Zalijevanje treba biti redovito, jednom u pet sest dana zali dobro navlaziti sve zemlje smjesu u loncu. Potrebno je osigurati da voda ne stagnirati, koji na dnu lonca radi veliku rupu. Ako sadnice transfused, ga mogu izazvati zaostajanja u rastu biljaka (poznat kao tvrdoglav). Zali sadnice branio vode stalne temperature (25 'C). Prvo zalijevanje se provodi nakon 6 dana pijucima. Zalijevanje je najbolje kombinirati s odijevanja.

Na primjer, fino slomiti skoljke od 10 jaja, puta u tri litre staklenku i ispunite s toplom vodom za 5 6 dana, uzbudljiv povremeno, a zatim soja i prelijte biljke. Ili uzeti jednu salicu caja celuloze spavanja, to prelijte s toplom vodom u tri-litreni lonac i nakon 5 6 dana rjesenje za filtriranje i zaliti klice. Ako su sadnice raste polako i lisce su svjetlo zelena, Feed svoje: 10 litara vode razrijediti s 1 salicom divizma i 1 zlicica uree ili rast 2.

Zelena, lijepe biljke s malim, slabo izvaljen korijena takoder je potrebno da se hranjenje: u 10 litara vode razrijeden sa 2 zlice superfosfat i 1 cajnu zlicicu kalij sulfat. Bad 1 2 puta tijekom vegetacije sadnica u posudama siljcima drvo jasena. Jedna cajna zlicica je dovoljno za 3. veljace lonac. Pokusajte zadrzati pepeo od dobivanja na biljke. Kako bi se sprijecila bolest, "lopov" hranjenje ili zalijevanje samo da u jutarnjim satima.

Da bi biljke nisu savijena, cesto implementaciju kutije s sadnice. Temperatura, kaljenje Za bolju stopu prezivljavanja nakon pokupiti postrojenja za 3 4 dana, trebalo umjereno toplog zraka po danu 20 22jS noc od 10 `C.

U buducnosti je potrebno za odrzavanje temperature od sljedeceg: u popodnevnim satima, suncani dan 23 25 `e, a nocu 18 20 'S. Ocvrscenja biljaka se vrsi mjesec dana prije sadnje ih stalni. Ako je vanjska temperatura je 15 `C i iznad, nema vjetra nocu, mozete otvoriti prozor ili okvir na balkonu kako bi sadnice, postupno naviknuvsi paprike i patlidzane u otvorenim terenskim uvjetima, to ne dopusta skice.

Ispravan poljoprivredne sadnica paprike i patlidzana obicno nisu prosirene, to je kompaktan, gotovo uvijek ima zelene boje, jake korijene i ventilator mnogo manje nego rajcica. K vrijeme sadnje sadnica treba 12 kolovoz lisca. Ako su sadnice namijenjeni za uzgoj u teplichke, to posadi 10. svibnja. U otvorenom terenu sadnice sade s 1-5 lipanj, pa cak i od 25. svibnja obvezno pokriti filma.

Prije sadnje sadnice prolio vodu, tako da kada uzorak njezine lonce cuva hranjiva u tlu com. Na temelju materijala sad6sotok.ru

Povezani postovi:
  1. bundeve jela i dodaje boju i okus
  2. Voce patlidzana
  3. Grah

patlidzan, klice, rajcica, grah

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bundeva bundeve bundeve sok cesnjak grah grasak klice krumpir lagenariya luk mrkva paprika patlidzan persin poriluk povrca povrce rajcica rajcice salata squash tikvice zelena salata

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce