logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Plodovi patlidzana

Voce povrca patlidzan

U patlidzana puno navijaca, i kako ne voljeti ovaj od povrca, imaju hrane i ljekovita vrijednost. Voce patlidzan pomoci da se smanji kolesterol, normalizira izmjena vode, poboljsati rad srca i preventivne mjere u ateroskleroze. To je samo da raste sadnica patlidzan je vrlo tesko.

Ali danas, mi ne bi trebali sudjelovati u uzgoj sadnica na vlastitu, jer mozete kupiti gotove, koji bi trebao biti samo pravo na transplantaciju. Nasa tvrtka nudi Vam sadnica raznih patlidzan i Diamond Galchonok porasla je nase brige rukama, i dobro njegovan podkormlennuyu koji ce vas oduseviti sa svojim berbe. Morate znati da korijenski sustav je vrlo tesko oporaviti patlidzan, tako da sadnice moraju biti posadeno patlidzana u treset lonce u kojima se provodi.

Prije slijetanja patlidzan sadnica treba puno vode kako bi voda priprema tla, i poceti postrojenja samo kada se ocekuje mraz. Sadnice patlidzana se sade na udaljenosti od 20-25 cm , I hodnici moraju biti jaz u 60-70 cm . Slijetanje treba provesti na oblacan dan, ili je vec u vecernjim satima kada sunce nije tako aktivan. Zemljista oko zasadene sadnice patlidzana pazljivo uvijen i zalijevati. Sljedeci zalijevanje je samo 3-4 dana.

B ga isto vrijeme i dosazhivayut sadnica, ako se neke biljke nisu navikli. Na temelju materijala www.oasisplusk.ru

klice, patlidzan, povrca

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bundeva bundeve bundeve sok cesnjak grah grasak klice krumpir lagenariya luk mrkva paprika patlidzan persin poriluk povrca povrce rajcica rajcice salata squash tikvice zelena salata

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce