logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Patlidzana po posluzivanje 4 osobe

Patlidzana na dio od 34 ljudi cesnjaka

dio 3-4 osobe, potrebno 1-1,5 kg. patlidzan (po mogucnosti izabrati glatka i srednjih voce). Temeljito oprati i trim repa, a zatim prosirila na susenje. Uzmi veliku zdjelu i napunite ga slana voda.

Pripremite veliki lonac slane vode i staviti na vatru. Patlidzana cut duzini, a zatim izrezati rezultat poluvremena su zajedno. Zatim izrezati na klinove oko 3 cm u sirinu

rezultat blokove odmah sipati u zdjelu vode. Otmochennye barovi sipati u kipuce vode i kuhati za 10-12 minuta postupno peremeshivaya.Prokipevshie barova sipati u cjedilo i stavi pod malim pritiskom pred sve dok voda nije za drenazu. Barovi sipati u veliku zdjelu i neka cool. Kuhanje umak: Uzmite 3-4 komada. gorak papar i 5-6 zubochkov veliki cesnjaka.

resetkom papar i cesnjaka resetke na izlazu, promijesati i dodati soli na okus. Sto je rezultiralo masom 4,5 sipati umjetnosti. zlice octa. Dodaj duhovit umak u zdjelu sa patlidzana ostyvshimi. Izmijesati dobro. Grijana u caklini kreveljiti 4,6 st. Oleyna zlice, dok svjetlo sumaglica i sipati u zdjelu s patlidzan.

Dobro promijesati. Na temelju materijala cook.fober.net

Povezani postovi:
  1. voce squash

squash, patlidzan, cesnjak, papar

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce