logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Patlidzana

Patlidzana papar

patlidzan, tikvice i tele, ne samo da moze biti prilog uz meso, ali da se samostalno jelo. Kavijar od patlidzan moze se jede kao toplo ili hladno. Za pripremu ovog jela staviti 1 kg patlidzana cijeli u posudu kipuce vode i kuhajte 2 minute 030. Zatim rezati patlidzane na pola po duzini i staviti pod pritiskom 1,52 sat na staklo sluzi i gorcine.

Kriske patlidzana izrezati na kockice i lagano prze u biljnom ulju. Za kavijar od patlidzana kuhati zacin. Kink kroz mljevenje mesa bugarski papar, 1 / 6 od pod, feferon, 1 cesanj cesnjaka.

u smjesu dodati 0,5 l sok od rajcice ili upletena Rajcica, 1,5 zlice secera, 0,5 zlice soli. Patlidzan, przene u biljnom ulju, upletena kroz mljevenje mesa, a zatim mjesoviti temeljito sa 100 grama biljnog ulja. Za rezultat se dodaje smjesa zacina, promijesati opet, sve je doveo do kuhati i kuhati 1 015 minuta. Nakon pripreme jaja tako da ste vjerojatno zaliti izgubljeno vrijeme.

I nakon degustacije, svoje najmilije vise puta pitao za pripremu ga jednostavna, ali vrlo ukusno jelo. Na temelju materijala cook.rutxt.ru

Bugarski papar, sok od rajcice, patlidzan, cesnjak, rajcica, papar

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce