logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Patlidzana je povrce

Patlidzana je povrce povrce

patlidzan - povrce koje ne sadrzi mnogo vitamina i minerala, ali u isto vrijeme, blagotvorno svojstva patlidzan su razlicite. Patlidzana ima blagotvorno djelovanje na probavu proces pravima zbog svog mekog tkiva. Cesto, lijecnici preporucuju za starije osobe ukljuciti u prehrani je patlidzan, jer bez umjetnih priparaty nisu tako snazne mjere kako bi poboljsali probavu.

Druga patlidzan je vrlo dobra za srce covjeka, jer on ima dovoljno, kalij soli, kao sto su oni poznati biti korisno za ljudsko srce, potice uklanjanje tekucine iz tijela. Ako imate giht, onda baklazhaneto nezamjenjiva od povrca da ga lijeciti. To stvara fantastican ucinak na izlucivanje mokracne kiseline u ljudskom tijelu.

Kada anemije jela patlidzan ce pasti moze biti vrlo korisno zbog izuzetne osobine olaksicama krvi, zbog zasicenosti patlidzan bakra i zeljeza. I naravno, treba spomenuti niske kalorijske patlidzan da dugotrajno koristenje ce dovesti do mrsavljenja. Suschestvut cak i patlidzan specijalizirane prehrane.

Takoder, ovo cudo s patlidzan nizhaet secera u krvi i halesterina u krvi, koji se ne moze, ali se radovati. Na temelju materijala koristan-food.ru

Povezani postovi:
  1. Rajcica biljka obitelji Solanaceae
  2. sadnica patlidzan
  3. Voce patlidzana
  4. Krumpir
  5. Pea

grasak, rajcica, krumpir, patlidzan, klice, biljna

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bundeva bundeve bundeve sok cesnjak grah grasak klice krumpir lagenariya luk mrkva paprika patlidzan persin poriluk povrca povrce rajcica rajcice salata squash tikvice zelena salata

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce