logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Patlidzana

Patlidzana papar

izgovor rijec - patlidzan - i jezik je okus nesto duhovit - Istok. Nije ni cudo patlidzana dolazi iz tople zemlje, i tocnije, iz Indije. Presla je dug put po Europi, Kina, Afganistan i sredisnjoj Aziji, on je dobio u Rusiju.  Patlidzana topline i vlage, voli povrce, tako da treba lijeciti i kako da maza i njegovati u njihovim staklenika uvjetima. Patlidzana raste dobro na 25-30 ° C.

Ako 15-20 ° C - rast se zaustavlja i na 13 ° C ili nize na sve prestaje. Smrznuti patlidzan ne moze tolerirati na sve.  Uz nedostatak vlage pupoljaka i cvijeca pada, no jajnici su patlidzana mala.  Ova kapriciozan povrce treba maziti i njegovati ga u blizini na prirodni okolis podrijetla.  Tako su identificirali patlidzan plodno greben na suncu, s dobro oplodena tla.

Korisno ako se prije na stranicama rastao grah,  ili.  U vrijeme slijetanja na otvorenom polju patlidzan sadnice treba biti standardne 5-7 ove su lisca i visina 20-25cm. Pocetkom lipnja, nakon posljednjeg mraza, sadnica (60 - 65 dana) se sadi u zemlju, prema shemi 30h60 (tj. udaljenost izmedu grmlja 30cm izmedu redaka - 60).  Zalijevanje treba biti redovito patlidzan (jednom tjedno) i bogato. Nakon sto je navodnjavanje dobro proryhlit tlo, uklonite sve korova.

Mi smo ostro kontinentalna klima u Uralu, pa se nada da ce sve bit ce toplo vrijeme, noc hladenja - br. Na toj osnovi Patlidzane rastu u vrt samo pod filma poklopac.  Sredinom ljeta luka stakla akril, i dalje p / e film.

Provjerite svoje zdravlje igraca koji nisu napali stetnici (Posebno Colorado krumpirova zlatica) i drugih bolesti.  Ne zaboravite nahraniti njezne istocne lijep, kao i oni molim vas velika zetva.  To je zanimljivo: mjesavina jednakih dijelova kuhane pecena patlidzan i sol protrljati prste u desni i zube s parodontitisom i ciste zute ploca s zubi.

Bakar, sa sjedistem u velikim kolicinama u patlidzan, potice tvorbu krvi, stoga korisna za anemiju svaki dan jesti patlidzana.  2 krup.baklazhana,  rast.maslo,  sol Mol.Papar patlidzana izrezati na debele kriske izduzena do 1 cm

polirati, ukloniti gorak okus (1-2 minuta kipuce vode) Prziti sa 2 strane u biljnom ulju dok pulpa.  Odsjecci sa soli, kaput s cesnjaka, ih staviti na krisku Rajcica,posuti papar i role peciva, razanj proboli.

Top za dekoriranje zelenilom.  Bon Appetit! Na temelju materijala yxdaha.ru

Povezani postovi:
  1. Vigna

Vigna, patlidzan, cesnjak, klice, paprike i rajcice

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bundeva bundeve bundeve sok cesnjak grah grasak klice krumpir lagenariya luk mrkva paprika patlidzan persin poriluk povrca povrce rajcica rajcice salata squash tikvice zelena salata

links(1); ?>

© Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce