logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Sote od patlidzana

Sote patlidzana Proizvodi: povrca, biljno ulje ili kukuruzno ulje Priprema: 1. Mrkva i luk i prziti sjeckani u tavi u ulju, kako bi se pomak u lonac s debelim (ili jela kao sto su Zepter) 2. Krumpir izrezati na velike komade i prziti ih na isti skorovode gdje zaru mrkva i luk, zatim pomak u posudu.

Stavite posudu na laganoj vatri gulas. Nema potrebe za dodavanje vode. 3. Izrezite patlidzan na ploske (svaki izrezati po duzini na dva dijela, svaki po duljini, a zatim ponovno krizno u male komadice). Ako sitno izrezati - to ce nered ako velik - patlidzan ne mogu kuhati za neko vrijeme. Prziti patlidzana u tavi sa biljnim uljem.

Ako ste upravo ne moze stati sve, prziti u dva prolaza, a zatim pomak u lonac koji je vec pirjana krumpir + mrkva + luk. S pecenim patlidzan upijati ulje puno, tako da ne izlije mnogo, i dodati u mjeri u kojoj je nestao s dna posude. 4. Dok paprikas povrce, rezati Bulg.Papar na trake, dodati (ne obzharivaya) u lonac s povrcem i kuhati za neko vrijeme. 5. Mix povrce i sol.

Sote patlidzan papar

Kuhajte na laganoj vatri. 6. Dodaj nasjeckanog rajcica, mijesati. Nakon dodavanja rajcice u tavi ce biti lijepo juha mjehurica, okus soli. Ako nije dovoljno - dodati.

7. Pokusajte povrce mekano, ako krumpir i patlidzanima su mekane, tako da je gotovo spreman (oni ugasen najduze). 8. Dodaj nasjeckanog zelenja i cesnjaka, mijesati. Mozete dodati feferon, papar i tako dalje. 9. Neka je (tako ukusna), posluzio je kao topla ili hladna.

Mozete s vrhnjem (ne mijesajte, nego samo staviti par zlica na tanjuru uz Sote). Na temelju materijala womans.forum2x2.ru

Povezani postovi:
  1. Honeysuckle

patlidzan, cesnjak, mrkva, paprika

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce