logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Raste dobro na slatko luk i film

Dobro raste slatki luk i luk pod filma

Bow mirisne visegodisnji. Lisce stan, linearni, uski, tamno zeleni, s jakim vostana cvatu, socan, tender. Zarulja valjkasta, lagano oznacena, kao sto je i dalje krivi kljun.

Na Donets (kratki kljun) gusto postavljeni socan bijele ljuske (baza lisca), izmedu i na vrhu stabljike razvija vegetativne pupoljci, koji se povecavaju tijekom vegetacije ide na kontinuirano, tako slatko luk grane do kasne jeseni. Na svakoj grani je 56 lisce. Godine 1 obicno se razvija 3,4 grane na 2-ydo 12, u 3-y18-20, itd. novih poslovnica godisnje, sredinom ljeta, daju tvrd cvijet strelicu 2060 cm s kuglastih sotsvetiemzontikom ..

23. godini zivota, biljka je 510 pucacina. Cvijece bijela, u obliku zvijezde, vece od . U nasoj zemlji, slatki luk je najvise rasprostranjen u zapadnoj i istocnoj Sibira, Dalekom Istoku, a za rubezhomv Mongoliji, Kini, Japanu i drugim zemljama. Biljka je jednogodisnja i zymo-ostavlja mu rastu u rano proljece. Zemljiste slatki luk povucena bez rotacije. Tlo treba biti vlazna dovoljno, bez korova, i dobro popunio sa organskim i mineralnim gnojivima.

Da mocvarnih podrucja u sjevernoj Nechernozemie luk slatko mjesto na grebenima i vrhunci, te u juznim dijelovima (nepokriveno tlo) na ravnu povrsinu. Na svojim grebena se sadi u 4 reda uzoraka 20x20 cm ili 20x25 cm, na ravnom-poverhnosti56 nize bendova (25h20 cm). Njega weeding, uzgoj tla, hranjenje i ciscenje mjesta u kasnu jesen, lisce, i strijele.

Ciscenje zelene zice za vrijeme vegetacije u nekoliko faza, odsijecanje listova kao sto su ponovni rast, ali posljednji put (za dugorocne kultura) ne kasnije od 1,52 mjeseci prije pocetka hladnog vremena, biljke imaju vremena da se pripremi za zimu. Na 34-year-old nasada luk moze ukloniti dijelove, dijeljenjem grmova. Raste dobro na slatko luk i filma: proizvodi dobiveni u 1012 dana ranije i bolje kvalitete.

Lisce i cvatovima od slatkog luka zacinjena prvom i drugom tecajevi, Salate i kiseli krastavci, staviti ih u Povrce i meso mljeveno meso, oni su ukraseni hladno predjela. Kiseli luk slatki cvjetovi dodati koricu ukras. Na temelju materijala owoshi.ru

Povezani postovi:
  1. bundeve jela i dodaje boju i okus
  2. krumpira je vrlo koristan
  3. bundeva bundeva lijecenje
  4. sok squash prikazuje tijelo od viska soli
  5. sve povrce povrca krastavaca

luk, piment, squash, slatki luk, luk

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bundeva bundeve bundeve sok cesnjak grah grasak klice krumpir lagenariya luk mrkva paprika patlidzan persin poriluk povrca povrce rajcica rajcice salata squash tikvice zelena salata

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce