logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Poriluk tajne

Mnogi obitelji vole poriluk, pogotovo juha od njega. Nisu svi prvi put zelite rasti ovaj luk se ispostavi ispravno. Tako trebate znati tajne da cemo ga otvoriti.  Sije luk bi trebali biti u krajem veljace, pred-natopljena sjemena u obicnom loncanica.

Bolje je ako je cilindricni ali nije ograniceno na dnu promjera - ne manje od 15 cm na dnu bi trebao biti rupa za drenazu.  U vecini slucajevima, koristenje sjemena domacih proizvodaca, ali je istaknuo da poriluk i celer korijen bolje rastu iz uvoza.  Sipati tla u lonac oko 2 / 3 visine.

Vlazenje ili staviti sloj snijega u 2cm, da bolje vidi, i da li sjeme sirenja. Zaspati svoje tlo do 2 cm, prekrijte lonac plasticnu vrecicu transparentan (Za odrzavanje vlage) i postavljena u toplo, tamnom mjestu je moguce.  Svaka 2-3 dana uklonite vrecicu iz lonac, lagano zalijevati i staviti ponovno.

Cim prvi zeleni petlje, uklanjanje paketa. Lonac s sadnice staviti na prozor prag na suncanoj strani. Da bi zastitili korijena od hipotermije. Pod blokova priloziti pjene. Kada balkon ili verandu osnovana nula temperature, ima sadnice.

Vazno je ne zaboraviti da ga pokriti od izravnog suncevog svjetla. Cijeli skrb sadnica poriluka dolazi na zalijevanje.  Nakon sto je pogodno vrijeme da se biljka poriluk na otvorenom polju, pazljivo olabavljuje tlo. Dig u obliku slova V utor dubine od 15-16 cm

Na dnu kalupa staviti malo pepela sve dobro zali mijesati sadnja trave i poriluka. Odmah zastrasujuce zamisliti da oni moraju biti sjediti na jednom na udaljenosti od 80-10 cm u redu. Ispravite korijene i pazljivo posipati tlo. Onion je jarak, koji sluzi ozicen od hladnih vjetrova.

Cover sadnica spanbond prije toplih dana.  Kada poriluk ce ici na povecanje (iako se to ne moze dogoditi odmah), pocevsi postupno sipati u tlu potjece iz zidova rova. Sipati samo u vrlo suhom vremenu, nekoliko puta weeding. Vise biljke dobivaju snagu, veci spiked tla.

U vrijeme spreman Onion je vrlo bijeljena nogu, za koji je i raste. Ako ne, dobiti luk je gotovo bijeljenje i okusa.  Luk Poriluk - dvogodisnje luk obitelji.

U prvoj godini oblicima stan linearni lisca i duge, debele stabljike lazne, koji i koristiti kao hranu. U drugoj godini biljka oblika cvijeta strelica do 150 cm, ako ostavite ga provesti zimu u tlu na Drugu godinu mozete dobiti sjeme (iako, prema nekim strucnjacima, sjeme ovog usjeva je moguce samo u juznim geografskim sirinama).

Vintage pohraniti u podrumu. Debeli stabljike posute pijeskom, ostavljajuci zavrsava lista ne zaspati. Optimalna temperatura skladistenja 0 ... 1 °; relativna vlaznost zraka - 80-90%.  Juha od poriluka.  Kuhanje ga na meso juhu. Ali ako ne, nema problema. Donesi vode kuhati, pad narezane krumpir u njemu, jedna ili dvije mrkve glava karfiol florets u rasclaniti.

Kuhati na laganoj pozara. Y poriluka odsijece korijenje, zatim zelenilo lisca bijeljena noge. Temeljito oprati noge, izrezati na krugove - I u kipucu vodu. U juhu dodajte duhovit, to je suseno bilje.

Prokipelo par minuta i iskljuciti. Nakon sto je juha stand up 5 minuta - ulijte u posudu. Dobar tek.  Predsjednik O 'EM suradnju "iz Cheboksary Shorokhov V.N.podelilsya iskustva raste luk - da pero repa grijane staklenike.

Sjemena natopljenom u otopini s koncentracijom 1:1000 za 12 sati. U razdoblju od uzgaja-ta luk doused s otopinom droge na koncentraciju 1:1000 3 vrijeme od 3 l/m2 rucno zalijevanje.  Kao rezultat smanjenja vremena do 10 dana od destilacije, prinos povecan 100%. Sto je rezultiralo proizvodi su ekoloski prijateljske, jer njegov uzgoj ne koristi kemijska gnojiva.

Prikupljenih tijekom posljednjih nekoliko godina, iskustvo pokazuje da da EM tehnologiju mikro-oplodnje robiologicheskogo  emisije staklenickih kompleksa i staklenika ne moze samo stvoriti povoljan okolis za biljke, ali i pomaze bez kemijskih gnojiva i lijekova, kao i bez zamjene i parenje tlo.  U posljednjih nekoliko godina, mnogo luk vrt kreveta da pate od stetnika.

I to ne stetu  luk letjeti.  Pojavljuje se to je obicno krajem svibnja i leze jaja u tlo ili na suhom pahuljice biljaka. Nakon nekoliko dana ih u licinke. Oni su ugradeni u luk, od kojih potonji trulezi i postrojenja nestati.

Da biste sprijecili gubitak uroda, preporucljivo je koristiti popularan nacin za borbu protiv stetnih letjeti. Kada se pojavi tlo kreveta se oprasuju po stopi od drva jasena po salici cetvornih metara. Moze se koristiti za ovu svrhu i duhanskim proizvodima prasine, potrosnje na istom podrucju 1 zlica odbijajuci sredstava.

Ne rizik letjeti na zemlju i gdje kreveta oprasuju papar po stopi od jedne zlicice po cetvornom ny metar. Nakon oprasivanja, tlo loosened pozeljno na 2-3 cm.  U borbi protiv larve muhe luk dobro radi zalijevanje i duhana ekstrakt koji je spreman za takav receptor da: 1 zlica sapuna, 200 grama duhana, 10 litara tople vode.

Nakon rjesenje ce i dalje inzistirati da se filtrira i lijeci svoje biljke. Iz takve duse stetocina umre.  Tu je jos jedan odlican nacin borbe protiv stetocina luk.

Osnovana je uzajamnost biljke. Ako je na krevetu pored luk biljka mrkve, Stetocine ne usuduju strajk bilo jedno ni drugo kulturu, dodijeljeni kao hlapljivih otjerati insekte zlonamjerni, a oni ne rizik slijetanja u vrtu.  • • • • Kod obrazac za narudzbu, ne zaboravite ukljuciti vas povratak E-mail I naziv proizvoda i broj. Na temelju materijala em.shopargo.com

Povezani postovi:
  1. Kineski Vigna

poriluk, Kineski Vigna, poriluk, Vigna

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bundeva bundeve bundeve sok cesnjak grah grasak klice krumpir lagenariya luk mrkva paprika patlidzan persin poriluk povrca povrce rajcica rajcice salata squash tikvice zelena salata

links(1); ?>

© Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce