logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Vrlo korisna i vrijedna vrsta luk kozjak

Vrlo korisna i vrijedna vrsta luk kozjak krumpira

Tu je i veliki luk obitelj je vrlo korisna i vrijedna vrsta lukashalot, koji je cijenjen za dobar urod, preranost, visoka okusa i sposobnost da se pohraniti za duze vrijeme u sobi, on gotovo nije strijelac. On ima mnogo drugih imena: mnogognezdovoy, obitelj, kuschevka. Ovi nazivi su se pojavili jer je luk u jednom gnijezdu ima velik broj zarulja.

Oni su manje od luk, ali razlicite od svojih vecih brata najvise izvrstan okus i sposobnost da se pohraniti u kuci tijekom cijele zime bez gubljenja svoje zastitni znak kvalitete. Bala, pletenica i luk se moze objesiti u kuhinji: zimi dekoracija, i luk se uvijek pri ruci. Jos jedna vazna kvaliteta shalotapero njegove suptilnije i njezan, da ne coarsens cijele vegetacije. Da, i cini se mnogo ranije nego sto je luk. U nasim vrtovima ljutika je rijedak posjetitelj.

U Zapadnoj Europi i Skandinaviji, ovaj luk je vrlo vrijedna za ostrosladky okus i vise nego luk, i ljekovita svojstva. Sorti luk mnogo. Tu su bijela, crvena, ljubicasta, zuta, smeda i lukovitsvytyanutaya obliku, okrugle, okrugli stan, ovisno o sorti. Prije pocetka sadnje luk, kuhati unaprijed i cvijet krevet dan prije slijetanja priprema sadnog materijala.

Da luk uzgaja veci, luk podijelite u nekoliko dijelova. Odrezite gornji i na "oci" izrezati na nekoliko komada. Lukovice dobiti od 8,3 sjedala jedinica. Sade u pocetkom travnja u pripremljeni brazda na udaljenosti od 15-16 cm u redu i 30 cm izmedu redova. Dakle, dok se luk u vrtu raste i dobivanjem snagu, prema potrebi, u gnijezdo tamo gdje je vise od W jedinica. Ja udaranje jednog delenke, dok je u gnijezdu ostaju 01/02 zarulje.

To bi trebalo biti ucinjeno oprezno, drzeci ruku identificirani za buduci rast lukovice. Cijeli proces uklanjanja viska zarulja postepennyynuzhen luk za kuhanje, koji je izvukao koliko je potrebno. Obicno, stanjivanje luk poceti vise od 1,5 mjesec nakon klijanja luk na luk poceo dijeliti i jednostavno odvojen od zajednickog luk.

Ostale zarulje za vrijeme zetve stvara vrlo velike, a ne u gnijezdima od malih stvari. Najbolji preteca to su grah, grasak, mrkve ili krumpir. Sam radi u vrtu kompost, ova metoda eliminira potrebu za gnojidbu. Za zastitu od luka kreveta lebdeci pepeo posuti obilno.

Ljutika voli vlagu i cisto od korova. Ako iznenada poceti da tip ostavlja susiti, a oni formirali Svjetleca traka, a unutar pero je mali crv, a zatim vodom rjesenje ljutika sol (1 salica po 10 litara vode). Samo kad je doma list, luk vise zalijevanje. Sazrijeva ranije ljutika luk, tako da mogu rasti u podrucjima s kratkim vegetacije, gdje je zarulja luk za sazrijevanje vrijeme nedostaje.

Za razliku od luk kozjak moze biti zasadena u jesen, zimi cesnjaka. Onda ga je spreman za zetvu u 10-15 dana ranije nego u proljece sadnje. Ovo je jos jedan pozitivan kvaliteta luk, omogucujuci mu da raste u sjevernim krajevima. Kada lisce poceti prisyhat, lopata zemlje, tako da lukovice su na povrsini.

Ako je vrijeme dopusta, nakon berbe susi luk u vrtu. Konacno suseni luk pod tendom. Kad je cijeli list osusi letjeti iz pramca, da snop pletenice. U ovom obliku je zadrzao dobro do proljeca.

Ako zelite da se odvojeno od ljutika, ja mogu ponuditi 6 sorti s razlicitim bojama cheshuiStarorussky (crvena), Stari vjernika (zuta), Kuban KVOCKA (smeda), White Queen (bijeli), Kuban (zuta duguljaste), Sorokozubka (ljubicasta) , kao i multi-kata luk, batun, slatko, poriluk, slizun, vlasac, medvjedi luk, kineski, sok, te sjemenke sevok zime luk Allan. Biljni materijal se salje samo u toplim vremyas kolovoz-studenoga. Ja mogu poslati n / pl.

Ja isto tako predloziti niz drugih vrt usjeva. Da bi slanje kataloga. Cekanje na omotnici / kao. E-mail: Brizhan Valery, sv. Communards, 6, cl. Chelbasskaya, Kanev distrikt,

Krasnodar regije, 353 715. Na temelju materijala fermer.ru

Povezani postovi:
  1. Momordika squirting krastavca
  2. Grasak u Kozmetologija

luk, grasak, luk, luk, batun, mrkva, luk

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce