logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Luk kozjak luk aristokratske osjecaju

Pretpostavlja se da je rodno mjesto ove vrste luka - Male Azije. Distribuirani to samo u kulturi. U zapadnoj Europi, luk se uzgaja posvuda. Luk kozjak luk aristokratske osjecaju, kao zarulja je vrlo tendera, socan, ukusan i aromaticne. Pogotovo ovaj luk je cijenjena u zapadnoj Europi. Ljubav je i skandinavskim zemljama, Italiji, Spanjolskoj i Sjedinjenim Drzavama. Sve to slijetanje klasu luk mogu se naci u Rusiji, ali do sada nasi vrtlari iz nekog razloga, to podcjenjivati.

Takoder je pozvao Charlotte, sorokozubka, kustovka, kuschevka. (Allium ascalonicum L.)-dvogodisnja biljka iz obitelji luk (Alliaceae). Je zarulja malo, tezine 25-50 g, boja od ljubicaste do bijele. Broj mikroba - 50-60.

Kada sadnju lukovica oblika puno lisca i 20 strijele visina od 50-60 cm Lisce silo cilindricni, tanki, s vostana prevlaka. Strelice bez mjehura, cilindricna.

Cvijece male, bjelkaste. Cvat male, labave. Sjeme su manji od luk. Luk nalikuju luk lukovice: previse pravi, dobar i sazrijevaju vrlo dobro (bolje nego zarulja) se pohranjuju, ali obicno vise melkieot 9 - 40 grama, i mnogozachatkovye.

Oni puno pobegovv jednog gnijezda do 30 komada. i jos mnogo toga. Listovi su tanji od zarulja, silo, svijetlo zelene, duge grubeyuschie, duljine 20-40 cm Ljutika prized za rano meke mirisnog bilja i srednjih ukusno zarulje, od kojih je pripremiti izvrsne kiseli krastavci. Od pamtivijeka se smatra gurmanski luka, jer oni ne gusiti je delikatna okus drugih namirnica.

To je dublje razdoblje odmora u odnosu na luk zarulja. Lukovice su razlicite i vrlo guste strukture sazrijevanja. Visoka otpornost na hladnocu, lukovice nisu osteceni na -10 ...- 15 C. Vrijednost luk je njegova preranost. U zarulja luk, u usporedbi s luk, vise secera, askorbinska kiselina i minerala.

Ima visoku prehrambenim svojstvima, i terapeutskih svojstava u mnogo veci nego sto je luk. Jos jedna znacajka je njegov luk preranost: nakon slijetanja, on brzo raste u umjerena zona u 25-30 dana je spreman za rezanje zelenila, a nakon 70-80 dana, zrele lukovice ispred luk za 20-30 dana. Posebno cijenjen ovaj luk u sjevernom podrucjima. U isto vrijeme sadnje, onaj luk, pruza ranije zelje.

Listovi su 25-30 cm duljine moze se ukloniti samo mjesec dana nakon sadnje. Prinos luk visok: zelena Lucado 5 kg/m2, lukovitsdo 3 kg/m2. Luk je vrlo hladno otporan: oni mogu zamrznuti, otopiti, a zatim postupno rasti bez ocitog ostecenja. Jednako kvalitete luk pohranjenih dobro shalotaeto sposobnosti: ne isusuju, ne klijati na sobnoj temperaturi i pohranjuju do sljedece zetve. Razmnozavati sjeme i lukovice.

U hranu konzumirati kao lukovica i lisce (olovke) u sirovom, przena, passerovannym, kuhana, kiseli. Onion vrste akutne sve vise koriste u supe, variva, juhe, nadev, i dodati meso, riba, Povrce jela. Onion slatko sorti koristi u svjezem ili kiselo kao snack ili prilog, u salate.

Godisnja unos slatke vrste luka - oko 10 kg, akutni - dva do tri puta manje. Na temelju materijala www.cookingclub.ru

sorti luk, luk, luk, luk

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce