logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Luk

Luk siroko rasprostranjena u sjevernoj, sjeverozapadnoj, istocne Rusije. Ona se razlikuje zrenja, mraz, dobar cuvanje kvalitete. Vegetativno razmnozavati se. Bojanke zarulje moze biti ljubicasta, zuta i bijela. Grade. Najpoznatiji sorte luka-kozjak su:

Ruski ljubicasta vegetativno razmnozavati razne, visoko-popustljiv, prijevremen, dospijevaju u 90 do 100 dana. Boja suho vage ljubicaste. U gnijezdo cini 10-20 zarulje okrugli stan oblik. Lukovice su dobre odrzavanju kvalitete. Kuban srednegnezdny zuta, visoka popustljiv razlicite (6-10 zarulja u uticnicu), s poluotoka okusa. Boja suho vage, zute s ruzicastim boja. Dospijeva 90 do 110 dana.

To tolerira smanjuje vlaznost tla. Kuschevka Kharkov mnogozachatkovaya zarulja, tamno smede boje sa ljubicastom primjesa, tezine 25-30 g, s poluotoka okus. Leaf uske, cesto doma. Ima dobru otpornost na niske temperature i visok prinos.

Sibirski zuta srednje klase sa dobrom odrzavanju kvalitete, od klijanja do ukupne mase lisca smjestaja je 60-75 dana. Zarulja stan, zuta, 8-10 zachatkovaya, mali, vaganje 8-20, Sprint-zrenja sorti, u razdoblju od klijanja do ukupne mase smjestaj ostavlja 55 do 60 dana. Zarulja zaobljenim-stan, zuta, malozachatkovaya (broj zachatkov3-9).

Masa zarulje je 25-45, ostavlja prilicno siroka, skoro kao i luk, ali je ubrzo pozute. Luk imaju manje jedak zarulje, i vise njezna pera od luka luk. Odlikuje je da cini vise zarulja u gnijezdu: sjetva sjemena u prvoj godini formira gnijezdo od cetiri pet zarulja, drugi godgnezdo od 10-12 zarulje.

Luk mali, ali oni dozrijevaju dobro (prije luk) i pohranjeni, moze izdrzati smrzavanje prilikom sadnje prije zime. Dobar urod od zelenog lisca od lukovice mogu se dobiti na optimalan uzgoj tehnika u 18-20 dana nakon sadnje. Zarulja se koriste u proizvodnji i konzerviranje kao zacin za razna jela. Slijetanje uvjetima. Zasadena u svjetlu, dobro oplodena tlu.

Tijekom obrade doprinose na 3-4 kg / m humus, 20-30 g / m amonijev nitrat i superfosfat, 10-15 g / m kalij-klorida. Obrazovanje strijele su slijetanje zarulje, dugo drzati na 0-5 'C, ili na podzimney slijetanje. Luk se sadi 20 cm dvuhstrochno50 s udaljenosti izmedu biljaka u redu 10-15 cm

promjera slijetanja lukovits2 ,5-4, vidi Norma slijetanje lukovits180-200 g / m , Seeding stopa semyan1 ,5-2 g / m . Prije sadnje lukovice i odsijece vrat dva dana namakanja u toploj vodi. Njega i skladistenje su isti kao i za luk.

Zbog dubokog mirovanja lukshalot nece koristiti za destilaciju jesenja zelenila u staklenicima, ali u zimi iu rano proljece se moze koristiti za destilacijom lisca. To je ucinkovit u njegovanju list iyuleavguste gdje je tesko dobiti od uobicajene zeleni luk luk. Uklonjeno je korijen. Vintage zeleno luka1 ,8-2, 2 kg / m . Na temelju materijala www.nmedik.ru

luk, luk, luk sorti, luk, luk

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce