logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Ljutika podrijetlom iz Male Azije

Luk kozjak podrijetlom iz Male Azije zarulja

ljutika (A. ascolonicum ) Bijenale biljka podrijetlom iz Male Azije. Luk, cije ime zvuci tako elegantan, u ruskom zove jednostavno multipartite, gnijezdenje, sorokozubkoy i vise kuschevkoy. Luk luk se sastoji od mnogo dolekkak cesnjaka. To je manje od zarulja, ali sazrijeva ranije i cuva savrseno. Najcesce, luk kozjak narasla za zelje. To je odlicnog okusa, to je blaga.

Perja mekana i osjetljiva. Nakon sto je luk raste 20 cm, to ne bi trebao smanjiti zhaleyaeto sprijeciti spajanje vijkom, koji je sklon ljutika (posebno tijekom jeseni sadnje). Slicno uzgajivacima agrotehnika luk u dvogodisnje kulture. Ljutika ima sposobnost da se uvelike grani. U prvoj godini iz sjemena narasla zarulja, sto je vaga-shirt skriven 45 malih klincica, bulbils.

Kada kosulja susi, gnijezdo raspadne i luk su besplatni. U drugoj godini oni su stavili u zemlju, a gnijezda raste opet, ali sada ce imati desetke bulblets. Tu je i proljece i jesen sadnja.

Ljutika vrlo zhivuchon smrzava u tlu thaws, zamrzavanje i zatim ponovno thaws. I to ne proklinje i ne izgubiti sposobnost da ponovni rast lisca. Ljutika raste bolje na jugu, ali postoje sorte za srednjim geografskim sirinama, na primjer: Na temelju materijala www.supersadovnik.ru

Povezani postovi:
  1. Lagenariya ili indijski krastavac
  2. juha od bundeve

luk, lagenariya, luk, luk

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce