logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Ljutika ljekovita svojstva

Ljutika luk ljekovita svojstva

Mjesto podrijetla: jelo: jela od mesa, ribe jela, jela od povrca, peradi, drugih Spol: M F Ljekovita svojstva: probavne bolesti, bolesti srca, prehlade, drugih Kulinarski file: leptir shalotpryany povrce, dvogodisnja biljka iz obitelji luka. To je manje ostra okusa u odnosu na luk, vise mirisni i slatko u odnosu na poriluk.

U hranu konzumirati i lisce luk (zeleno perje) luk u svjezem, passerovannym, kuhana, slani i kiselim. Luk se nazivaju luk sladokusce jer socan, njezno i ne utopiti okus i miris glavno jelo ili umak. Nije slucajno takav luk je vrlo popularan u francuskoj kuhinji, te svjetski poznate juha od luka se priprema samo s luk.

Lukovice i ljutika pero nalazi se u fin povrca Salate (ukljucujuci vinaigrettes), predjela, juhe, tjestenine, meso s rostilja (kao sto su govedina i ovcetina na francuskom) gurmanski peradi, divljaci, riba, riza jela, kao i dips i umaci, posebno pripremljen na temelju kvara. Luk dodati marinade i kiseli krastavci u konzerviranje mesa i povrca.

Mali luk dio pikuleysmesi marinirana u zacinima povrce (mrkva, cesnjaka, patlidzan, krastavci i rajcice su male, grasak mahuna i grah, cvjetaca, itd. ). hraniti ribe i mesa. Luk i mjesavine s dumbir, persin, kopar, komorac, paprika-ljutica, crni papar, cesnjak i ostale zacine. Recepti: Aplikacije za ljekovite svrhe: luk kemijski sastav je slican luk, kao neke korisne tvari, cak i bogatiji od "relativna".

U luk, luk kozjak puno askorbinska kiselina, soli kalija, fosfora, zeljeza, nikla, titana, germanij, vitamini B, PP, karotena, vitamina E, etericnih ulja i isparljivih proizvodnje. Redovita konzumacija lukaljutika preporuca se za prehrambene prevenciju i lijecenje prehlade, bolesti probavnog trakta i srcano-zilni sustav, akne. Alkemija Ljubavi: ". Eliksir ljubavi" Pogledajte-ljutika se spominje u istoj starinski recept

Prevedeno u modernom twist recept je kao sto slijedi: 200 grama sitno sjeckani luk, 75 grama divljim medom, bijelo vino po zelji. Svi mix, filter, ili filtrirati i piti prije noci strasti. Zanimljivo: Prema legendi, luk, donesen u Europu veliki vojskovoda Aleksandra Velikog.

U jednom od kampanje Alexander je ostao na Bliskom istoku grada Askelon. Vidjevsi neobicno blagdan luk, crn-ljubicaste boje iznutra i izvana, kralj je bio ljut s mjestanima: kakav otrovnih necistoca je predao? Nakon sto je isto kao i ovaj luk se smatra poslastica i trgovci iz Perzije i Egipta, postaje "gadno" karavane, Aleksandar promijenio narav pravdi s milosrdem i kupio godisnju zetvu luk Askelon. Na temelju materijala www.wmj.ru

Povezani postovi:
  1. jela s grahom
  2. od crveni grah

mrkva, grasak, luk, luk, persin, patlidzan

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce