logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Ljutika dvogodisnje biljke

Ljutika luk dvogodisnji sorti

Shalotdvuletnee biljka. U prvoj godini iz sjemena raste grmic (zenski) cetiri do pet malih zarulja. Neki od njih su se vec drugu godinu za sjeme, nakon cega slijedi mnozenje dijeljenjem lukovice u pojedinim mjesta su vec veliki gnijezdo sa 2540 zarulja. Da biste dobili multicavity maternice zarulje zarulje prije sadnje na otvorenom terenu se zagrijava na temperaturi od 4050 '.

Luk se razmnozavaju dijeljenjem kompleks grm, koji se lako iskljucen. Nije u potpunosti odvojene zarulje uzduzno s nozem rezati kroz Donets. Od sorte luka ovaj tip su najcesce: Kuschevka lokalnoj, Kuschevka Kharkov, Kuban Zuti D-322. U Krasnodar Kuban zuta sorta uzgaja D-322, sto je povecalo usisavanje snagu korijena, koji igra vaznu ulogu u rastu luk u stepa. Luk rastu dobro u svjetlu, humus bogat tla.

Ego zasadena u tlu u proljece ili jesen, yugeV sredine listopada. U jesen sadnja na otvorenom gruntP pripremite zelenila i travnja, a luk-repkui pocetkom lipnja. S proljeca sadnju luka na zeleni list spreman maenachale lipnja, ovisno o klimi, i lukovice dozrijevaju krajem lipnja, srpnja.

Kada sadnju luk na otvorenom tlu koriste traku metoda. Trake ne bi smjelo biti sire od 1 m. Udaljenost izmedu nimi5060 cm, a izmedu redaka kad raste na zeleni list - 15 i lukovitsu20-25 cm, razmak izmedu destilacija zelenih biljaka u redu treba biti 8 cm, a za uzgoj lukovica 15 cm

Njega luk isti kao i za luk. Na temelju materijala bryukva.ru

Povezani postovi:
  1. Lagenariya - uzgoj kultura
  2. Voce lagenarii
  3. Grah photophilous biljka

luk, lagenariya, luk, vrste luka, luk

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce