logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Biljke ljutika

Biljke luk kozjak luk

Domovinski luk obzirom na Bliskom istoku, gdje je usao u drevnom Egiptu. Velika piramida sagradena je nekoliko desetaka tisuca robova. Da biste sprijecili epidemije, svakodnevno se, prema izvorima prezivjele, dao luk. I to je bio veliki dio u prehrani, za kupnju je potrositi ogroman novac u one dane.

Pogledajte starog Rima, nuzno uvodi u omjer legije kako bi ih zastitili od raznih bolesti. Rimljani su vjerovali da luk daje ne samo snagu, ali i hrabrost. On nije bio samo jedu, ali su u obliku amajlija. Koliko drzite suhe ljuske luka tenderskoj zeleno nicati - legenda je, a ratnik luk ih stiti od nedaca u ratu.

Onion uvjerenja prosirila po cijeloj Europi, bilo je mislio da luk stite vojnici sa strelice, macevi, helebarde i mozdanog udara. Odjeven u oklop od celika, srednjovjekovni vitezovi objeseni su na prsima umjesto obicnih zarulja maskota. Danas, luk takoder su vrlo popularne, osobito luk. Ovaj luk u karakteristikama vrlo je slican zarulja luk.

Jedina razlika je da leptirljutika ima jak grananje, manjih zarulja i pohranjeni za mnogo dulje. Mnogozachatkovye lukovice, malih razmjera, 25-75 g, gusta, ovisno o vrsti akutne ili poluotoka okus. S jedne zarulja sadnje lukovice se mogu dobiti 06,12, a ponekad i broj lukovica u gnijezdu moze biti i do 20-25 komada. Luk i mirisne socan crveni luk, ako koristite ne utopiti okus drugih namirnica.

Luk prikladan za susenje i konzerviranje, a neki majstori koriste crveni luk oguliti za bojanje vune prede u prekrasnoj crvenoj boji. Biljke luk minijaturne luk. fistulose lisce, usko, svijetlo zelene boje s malim vostana prevlaka. Uticnice niske od 30 cm, kompaktan.

Lukovice, ovisno o vrsti ovalni, okrugli ili ravni zaobljena, imati rastegnut na 10 cm u boji suhe vage i tu je bijela i krem-bijela, kao i od svijetlo zute do ljubicaste, crvene, socne - Bijela , zelenkaste do ljubicaste. Luk - sazrijevanje usjeva. Lukovice dospijevaju u 70-80 dana nakon sadnje, a zelje moze se koristiti u 25-30 dana nakon sadnje. VI

Brizhan Na temelju materijala fermer.ru

Povezani postovi:
  1. Na krumpira
  2. paprika

luk, luk, luk, luk, papar

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce