logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Pramcano slizun vrijednih po svojim ljekovitim svojstvima

Slizun (A. nutans ) Zeljeza, ili opustene, luk. Kako divlja se nalazi u sredisnjoj Aziji, Sibiru, te Altai. Ova vrsta luk je vrijedna po svojim ljekovitim svojstvima.

Sto se odrazilo u naslovu: slizunpotomu koji sadrze sluz tvari koje su korisne u lijecenju zelucanog ulkusa i gastritisa s visoke kiselosti, bogata zhelezistyypotomu da je zeljezo soli te se preporucuje za osobe koje pate od anemije, jer poboljsava hemoglobina u krvi. Posebno korisno za djecu i starije osobe. Pale lila i svijetlo ljubicasta cvjetnice slizuna lopte kao cvatovima vlasac, ali ostavlja ga sasvim drugacije: debela, glatka, mesnat, socan, dugo grubeyuschie.

Takoder, oni ne fistulose i ravna, s ovalnim krajevima, do 4 cm i 25 cm u duzinu. Lukovice su cesto skracena, ali postoje vrste sa velikim lukovice i visoke lazne stabljike. Vage socan bijelo. Razmnozava sjetvom sjemena u proljece slizun ili pod grmljem i zimi vegetativnodeleniem 23-year-old biljke.

Najlaksi nacin da ih implementirati u redovima s razmakom izmedu biljaka u 2030, pogledajte Slizun nije narasla na jednom mjestu za vise od 35 godina. Blossoms na 23-godisnje zivot. Jestivo lisca i lukovice. Postoji toliko popustljiv sorti kao sto su "Zeleni", koji daju dobru brigu za do 46 kg zelene s trga. m po rezanje. Okus slizuna originalni: to je luk i cesnjak zajedno s blagom gorcinom. Ostavlja se moze slani, kiseli, susene.

Lukovice koriste u konzerviranje. Na temelju materijala www.supersadovnik.ru

Povezani postovi:
  1. bundeva bundeva lijecenje
  2. Slatka pita od bundeve
  3. Lagenariya voli toplo, suncano mjesto

bundeva, luk, lagenariya, luk

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce