logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Pramcano slizun u hrani

Pramcano slizun jesti luk

Pogledajte-slizun u hrani su ne samo lisce, ali i lazno luk. Ovo luk ima ostar okus svojstveni luk, a pripada salata vrste luka. Lisce i pseudobulb luk slizuna vrlo bogata vitaminima, napose askorbinske kiseline (do 98 mg na 100 g sirovih materijala). PP u liscu sadrzi puno zeljeza. Bow-slizunmnogoletnee biljka, sa sirokim i kratkoj stapci.

Stabljika gomoljasto nerazvijena, koji je u krug promjera od 25-30 cm, lukovica sjediti. Tijekom rasta i grananja slizun za druge godine zivota oblika 3,4 grana. Proslogodisnji grane bacena na cvijet strelicu. Strelice tvrdi, nejestivi. Bow-slizun razlicite visoke zimske srcanost, mraz i smrznuti u najsjevernijem dijelu ne-crnica zoni.

Ona raste u sredini travnja ili pocetkom svibnja, ovisno o rastucih podrucja. Pokrivanje izrezati 25-30 dana nakon sto je ponovni rast. Uz dobru njegu 8-10 dana se moze obaviti i ponovno rezanje. Na jednom mjestu luk raste slizun 5-6 godina, pa je odabrao mjesto uz izracun dugorocne kulture. Tlo treba biti dobro oplodena.

Prije sadnje, cine ga istrunuo gnojiva na 10 kg po 1 m2. Osim toga, prinos od 20-30 g amonijevog nitrata, superfosfat i 30-40 g 15-20 g kalij klorida. Otprilike dvije trecine superfosfat i kalij-klorida vrsi kopanje ili oranje jesen podrucju, kao i ostatak amonijaka i svi selitrupod preplant drljanje ili uzgoj. Za potrebe usjeva koristenje odvojenih grmlje ili sjemena prikupljeni u jesen. Sjetva se obavlja u srpnju, kako bi se osiguralo dobro navijali luka za zimu.

Sjeme se sije na hrptu sirine 1 metar, cetiri puta. Razmak izmedu redova i biljaka medu odinakovoe20 vidi Na temelju materijala tvoi-ogorod.ru

Povezani postovi:
  1. pire krumpir
  2. Sjeme paprike

slizun luk, luk, zelena salata i krumpir

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce