logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Pramcano slizun sadrzi gotovo da i nema nagrizajuce tvari

Pramcano slizun sadrzi gotovo da i nema ostar pramcani

Ova biljka je popularno naziva stepa ili povrsno luk. Podzemnim dijelovima pucati i ostavlja puno askorbinska kiselina, karotena i lako probavljiv secera, mineralnih tvari i etericna ulja. Povisene razine zhelezistyhsoley cini kulturu vrijedan dijetetski proizvod.

Bow-slizun - to je zajednicka zeljasta trajnica koja pripada obitelji luk. Ova biljka ima jedinstvenu znacajku: nakon rezanja zelenoybotvy na ostecena podrucja postupno soka sluzi debela, sluzav dosljednost. Tijekom vegetacije ostavlja vrlo su nadmetanje, socne i mirisne.

U usporedbi s drugim sortama luka slizun gotovo da i nema kausticna tvari koje daju ostre okus pobjeci, tako da lukovice i lisce se moze pripremiti ispolzovatdlya salata i ljetni obrok. Tijekom prve vegetacije stepa zeleni luk oblika olovke i pervyelistya pojavljuju iznad povrsine tla u pocetkom travnja. U sredini drugog ljetne sezone pocinje procvat u rujnu, a vec zrelog sjemena.

Lukovice, slizuna konture nalikuju konus nalazi u parovima nadlinnom gomoljasto vodoravno ispod gornji sloj substrata.Tolschina stolon moze doci do 2-2,5 cm stabljike spljosteno, do pola metra u visinu, listovi i ravna, glatka povrsine, prikupljeni na bazi vpuchki od 5-8 komada. Lisce i stabljika podsjecaju na miris cesnjaka, ali imaju manje izrazen okus.

Cvijece ljubicasto-roza, stitast sfericni oblik. Ako se unharvested luk u jesen na zimu, sa svakim novim vegetacije, on budetpostepenno rastu u krug ili nepravilan spirale. Sadnja luka slizuna luk slizun obicno uzgaja od sadnica ili pripremljeni semenaneposredstvenno seeded u podlogu.

Pramcano slizun sadrzi gotovo da i nema ostar cesnjaka

Raspored proizvedenih u kasnu jesen ili u rano proljece, ostavljajuci izmedu redaka biljaka za buduce razdoblje ne manje od 60 cm Dobro razvityerasteniya 3-4. godine zivota moze se razmnozavati podjela mnogozubtsovyh zarulje, koje su takoder sadi na otvorenom tlu u proljece. Briga za odredenu kulturu takoyzhe, kao i za obicne luk. Zetva luk slizuna Prikupljanje prvi rano zetve moze se odrzati krajem svibnja. Periodni Cut peravypolnyayut kao ponovni rast lisca.

Bow-slizun se moze jesti svjeze, atakzhe topline tretirati u pripremi umaka, prilogom i pryanyhpriprav. Na temelju materijala www.sadimsad.ru

Povezani postovi:
  1. hladno-otporan grasak je povrce biljka

luk, grasak, luk slizun, luk

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce