logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Pramcano slizun posebno dobar u salatama

Bow-slizun (Allium nutans) pripada obitelji Liliaceae. To je visegodisnja biljka, a to je dom Altay. Rano proljece ove biljke moze dati osobi njihova ravna i glatka ostavlja delikatan blago zacinjen okus jesti. Ponekad koriste u hrani i sebe zarulje.

Jedite luk slizun moze s mnogo jela ali to je posebno dobar u salate A opcenito bih spomenuti luk za luk-slizun salata odrediste. Zahvaljujuci izvrsnim zimskim srcanost luk slizun uspjesno uzgaja cak u Sibiru. Onion je dobar med postrojenja, a takoder je fino svojstva. Ova biljka je siri od sjemena u malom mala crna i vegetativnog podjela grmu u proljece.

Bow-slizun rastu s udaljenoscu izmedu redaka je 30-40 cm, a izmedu biljaka u redu razmak od 15-20 vidjeti Vrlo mlade biljke rastu, stavljanje cvrsce. Izuzetno, da je ovaj luk je vrlo otporan na bolesti i nepretenciozan. No, vise od 3-4 godina ne drzi ga na mjestu, jer tlo je potrosena i postrojenja snazno raste.

U smislu prehrambene vrijednosti luk-slizun, i jos mnogo toga ponekad se nazivaju povrsno luk, a najpoznatiji lukove Na primjer, luk. To je bogata karotenom, vitaminom C, zeljeza, minerala tvari koje samo super! Onionslizun zbog svoje kemijske sastav, moze biti vrlo koristan za anemiju!

Listovi su odsjeceni od njega koliko je potrebno kontinuirano od travnja do jeseni, ali sam se iz razlicitih biljaka ostro smanjiti ne. Moram reci, ja volim ovu luk i vas poticem da kultivirati i sretna obitelj takvih vitamina i biljaka.

Povezani postovi:
  1. tajne kuhanja krumpira

luk, salata, luk, krumpir

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce