logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Bow slizun zimostoek

Bow-slizun ima stan debele socne lisce svijetlo zelene boje. Okus je vrlo osjetljivo. Strelice tvrdi i hrane nije pogodan. Cvjetovi su blijedo lila s ruzicastim boja.

Socan lisce, ona se koristi kao zacin za razna jela. Listovi su bogati vitaminima i slizuna raznih soli, osobito zeljeza. Slizun zimostoek, gotovo smrzava u najsjevernije dijelove Non-crnica zoni.

Korijenski sustav se sastoji od brojnih strunovidnyh korijena, ide na dubinu od 50-60 cm Agrotehnika luk-slizuna je vrlo slican luk tehnike obradivanja zemljista batuna. Raste i na bilo plodno tlo.

To je siri od sjemena sadnica i dijeljenjem grmu. Sjetva i sadnja obavlja u svibnju, lipnju i srpnju. Postavljen na grebeni ili na ravnim povrsinama od tri, cetiri manje bendova, razmaknuti 50 cm izmedu redova - 25-30 cm On moze staviti pojedinca grmlja. S dva-tri godine plantaze grmlje iskopali i podijeljen je na luk (biljka).

Grm daje od 15 do 30 ili vise zarulja koje su zasadili u jednom retku u redove na razmaku od 50 cm u redu - 20 cm Briga za luk je sustavno popustanja, weeding, zalijevanje i hranjenja. Tijekom sezone luk je rez do pet puta.

Za prisiljavajuci olovku u staklenicima i zarista luk iskopan u jesen i pohranjeni u stezaljki kod staklenika. Biljka je otporna na bolesti, posebno lozhnomuchnistoy plijesni. Na temelju materijala www.wildgarden.ru

Povezani postovi:
  1. Krumpir drugi kruh
  2. mahune

luk, batun, zeleni grah, klice, grah

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce