logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Pramcano sezona za zetvu batun proizvesti 3 puta

Pogledajte batun sezone zetve proizvesti 3 puta luk

Velski luk - kultura koja se moze posijano gotovo cijelo ljeto, pa u prvom desetljecu kolovoza. Cijela stvar ovdje je da ima visoku batun hladno, tako da je prvi jesenski mraz nece mu naskoditi vrlo dobro i biljke perezimuyut. Ako sijes usjeva u lipnju, u zimi, biljke ce u potpunosti formiran, a to znaci da ne hladno batunu nije strasna, ali puni urod od lisca ove kulture moci cete prikupiti je rano proljece iduce godine.

Za jednu sezonu berbe proizvesti dva ili tri. Posljednji put pokusava napraviti do 10. rujna, biljke su u mogucnosti da se pripremi za zimu. Suha ili namocene sjemenke sije na dubinu od 1,5-2 cm linije sjetvu, prored od 25-30 cm, nakon sadnje redaka ili kreveta malca cijelu povrsinu humusa ili treseta sloja od najmanje 1,5 cm

tlo ispred sadnje se tereti da je stajski gnoj ili kompost (20-30 kg po 10 cetvornih metara. m). Osim toga, napraviti lipa amonijaka ili amonijev nitrat (0,3 do 0,5 kg), superfosfat (0,4 - 0,6 kg) i 40 posto kalijeve soli (0,3 do 0,4 kg) po stopi od na 10 kV. metara. U mokrom tlu, ako vrijeme dopusti snima se u pol ili dva tjedna.

Ako kisa i bit ce kolac koji sprjecava klijanje, onda bi trebao biti unistena s grabljama. Ucinite to vrlo pazljivo tako da ne ostetiti natjecaj puca luka. Tijekom ljeta, weeding i popustanja tla se ponavlja pet puta.

Post-pojave (u fazi 1,2 od true lisca) biljke hrane sa suhim i tekucim gnojivom po stopi od 10 g dusika i kalija gnojiva po kvadratnom metru. Biljke trebaju biti sigurni da tanka van. Prvi put je to ucinjeno kada ce biti dva ili tri lisca.

Razmak u redu bi trebao biti lijevo do 3 cm Izbrisano biljke mogu se koristiti kao hrana. Za vrlo velike kolicine zelene proreda nesto razvuceno, uklanjanjem biljke svaka tri dana s 1 / 3 od tog podrucja. U drugom stanjivanje intervalima izmedu biljaka lisce do 6 cm, a treci Napravite proreda, ostavljajuci razmak izmedu biljaka 12 cm Sljedece godine, u svibnju i lipnju, biljke od druge godine i starije zelenog lisca su izrezali, sprecavanje cvatnje i prinos amonijeva nitrata gnojiva.

Kada raste luk batuna sustavno uklanjanje cvjetnice puca i sprijeciti oneciscenja usjeva s visegodisnjih korova, posebno pirevina. Na temelju materijala kumushka.com

Povezani postovi:
  1. Grasak - proteina blago
  2. Nacin obrade squash
  3. Bundeva opis

batun luk, batun, tikvice, grasak, bundeve

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce