logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Pramcano batun visok prinos zelene luk

Pramcano batun visok prinos zarulja luk

Bow-batunesche poznati i nasiroko koristi u prehrani luk usjeva. Ovaj luk je pronaden u divljini u Sibiru i na Dalekom istoku, ali ljubav nju, te u Aziji i Europi i Americi. Sto rodila tako visoku popularnost?

Velski luk na vanjskoj strukturi slican je uobicajeno luk, ima jak cjevasti listovi, male cilindricne zarulja, koji prelazi u lazne stabljike. Ovaj luk i dugorocno povecava na jednom mjestu za do 4 godine. Sve to omogucuje dobivanje visoki prinosi zelene luk po nizoj cijeni rada i zemlje od kada je narasla luk.

zeleni luk koji sadrzi puno vitamina C, elementi u tragovima, kao i etericna ulja i nepostojan. Koristenje hrane potice normalizaciju luk tlaka i poboljsati kardiovaskularni sustav. Velski luk ima visoku otpornost na mraz. On je u stanju prezivjeti najtezom vrstom i nepovoljne zimy.Vyraschivayut luk na svjetlo, bogata tla nakon krastavac, krumpir, Rajcica, zeleno povrce. Stavljanje velski luk nakon luk usjeva druge, mrkva se ne preporucuje.

Sije velski luk sjemena ih namakanjem u toploj vodi i sije se u brazdama sirine 18-20 cm izmedu redova na dubini od 12 cm rasadnicarstvo zalijevati, hraniti kompletan mineralnih gnojiva, popustiti. Kao sto je ponovni rast puca prorijedila, ostavljajuci 23 cm izmedu biljaka u ranim fazama razvoja biljaka zahtijeva redovito zalijevanje, hoeing i korova, jednostavno zacepljenje slab izbojci. Visak vlage, i stagnacije vode tijekom vegetacije ne voli luk.

S dusika gnojivo za luk mora biti vrlo sklon ostorozhnymon akumulaciju nitrata. Velski luk se uzgaja u godinu dana, svake dvije godine i visegodisnji usjevi. Jednogodisnje zasadio u rano proljece luk i dobivenih u jesen s korijenom. Povukao tako da pero je zadrzao dulje i odlazi u obrok s lukom. U dvogodisnje kulture luk sadi u proljece, zimi se ne izrezati i bere u rano ljeto. U dugorocne kulture luk sadi u ljeto i poceti pocistiti iduce godine od 34 puta po sezoni.

U Japanu i Kini dogovorili velski luk raste sadnica, kasnije pokopan joj slijetanje na prvi list i okuchivaya 23 puta. To stvara socan bijele stabljike, karakterizira visoka okus kvalitete. Velski luk ima tri podvidarussky, japanski i kineski. Ruski podvrsta vecina zimostoek, ali ima jos skromnih dimenzija. rano sazrijevanje poluotoka silnovetvyaschiysya. Bad zime nakon rezanja lisca, tako rastu bolje u dvogodisnje kulture.

Ranih zrenja, poluotoka, vysokozimostoyky. Ostavlja rastu krajem travnja, socan, dugo grubeyut. Otporan na bolesti.

Kasni-, ostar, ne zaledi, vrlo razgranate, ali prije pucacina. Na temelju materijala vkussad.spb.ru

Povezani postovi:
  1. Belleville tikvice bundeva

squash, luk, luk batun, batun, mrkve

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce