logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Lukbatun visegodisnji

Lukbatun trajnica luk

velski luk visegodisnja biljka, koja ima nekoliko nazvaniyluk fistular, tatarski, zimi. Ostavlja nalikuju lisce luk lukapolye, cjevasti, ali obicno veci, a kineski oblik batunasilnodudchatye i imaju promjer od 610 cm zarulje 34 cm, prekrivena suhim, kozast vaga zuto-smede, zgrcen vrat ne cine iz koji nisu sposobni za dugotrajnu pohranu. Lisce raste stalno, sve dok vegetacija moze biti.

Cvjetni strane niska (20-60 cm), nodularni zavrsava jednostavna kisobran, cvijece bijele zelenkasto. Reproduciranje uglavnom sjeme, ali je moguce i kloniranje (dijeljenjem grma). Biljka je jednogodisnja i zymo-. U rano proljece, cim snijeg sici, lisce poceti rasti u mjesec dana vec pogodan za primjenu. U Rusiji batun distribuirati prilicno siroko, pogotovo u sredisnjem i sjevernom dijelu zemlje. SortaGribovsky 21, 7. svibnja i travnju.

Velski luk se koristi u godisnjim i visegodisnji usjevi. U prvom slucaju je narasla u rotaciji usjeva povrca, u blizini mjesta vtoromna. Pod njim povucen plodno tlo, jasno korova, a vlazne, ne-kisela i dobro obucen s organskim gnojivom u prethodnim godinama.

Sjeme se sije u proljece ili ljeto (Eugen 1. kolovoza, u sredisnjem i sjevernom rayonahdo 15-20 srpnja). Norma vysevaokolo 20 kg / ha, s mnogo godina vyraschivanii12-15 kg / ha. Sjetva se obavlja na vrhunci, grebenima i ravnu povrsinu. Uz sirinu od grebena 1 m batun na njemu posijano u 4 reda razmaknute 25 cm, na ravnom-poverhnosti45 nize bendova (izmedu strochkami20-25 cm, lentami5060 cm). Sjeme zakopano na dubini od 1 i 1,5 cm Uhodpropolki popustanja.

Kad zetvu godisnjih usjeva dobivenih u jednoj operaciji u maeiyune na mnogoletneydvazhdy za svaku vegetacije, odsijecanje posljednji ostavlja najkasnije do kraja srpnja, pocetkom kolovoza, inace biljke nece imati vremena da se pripreme za zimu i moze vymerznut. Za dobra nad-zimovanja mora pasti, nakon sto je prvi znacajan mraz, kad lisce propada, izrezati ih i napraviti site koji promovira svoj oporavak.

Velski luk je takoder narasla u hothouses tla kako bi dobili zeleni luk u rano proljece (travanj, svibanj) i ljetni (lipanj). U tu svrhu, svoje sjeme se sije u redovima u veljaci, a kasnije u mezhduryadyahredis. Mali broj velski luk na zelje se uzgaja u staklenicima.

Ispod filma sklonista gotovih proizvoda su u 23 tjedna ranije nego na otvorenom terenu i u staklenicima i plastenicima provesti destilacijom zeleni u jesen i zimu zarulja batuna bere prije mraza (bolje s tri godine nasada). Za hranu koristenje sirove ili preradene mladim liscem sa lukom ili nekim odlazi u jelima raznih jela, mljeveno meso, salate, za marinade, registraciju grickalice (haringa, kavijar, gljive i sl. ).

Lisca luka kao sto su fermentirani kupus batuna, a da pritom zadrze vitamini, specifican okus i aromu. Kiselom umaku s ukrasi luknezamenimaya u zimi iu rano proljece. Na temelju materijala owoshi.ru

Povezani postovi:
  1. slatka paprika
  2. Rajcica

Luk, batun, paprika, luk batun, luk

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce