logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Bow batun

Onion Salata batun

velski luk zarulja oblika mali valjkastog oblika, koji prelazi u lazne stabljike suplje fistulose lisca. U nasoj zemlji, raste lokalni klasu luk od ove vrste. Takoder, pogledajte tri vrste izbora - travnju, svibnju i Salata 35 Za uzgoj luk batuna obicno izdvojena istim podrucjima, kao i jagode, s obzirom da se mogu uzgajati na jednom mjestu za tri do cetiri godine. Na sjeveru, rasirene kulture visegodisnji luk.

Najbolje vrijeme sjetve luka batuna u sredini zoni - ljeto (od 15 lipnja - 15 srpnja). Uz ovaj pojam je vrijeme da se korijen uspjesno prezimiti i sljedece godine i je rano proljece zetve. Dobri rezultati su vinogradara i proljetnu sjetvu sjemena u neko vrijeme s sjetve luka.

Manje ucinkovite kasno ljeto kulture - krajem kolovoza. U takvim slucajevima, luk lose je pripremljen za zimu. Velski luk Sjeme se sije, zasijavanje stopa -1,5-2 g po 1 m 2, ovisno o putu.

To je obicno postavljen na ravnu povrsinu s tri trake - pet redaka, razmak izmedu traka - 50-60 cm i redaka - 20-25 cm na hrptu luk raste u pet ili sest redaka, da ih stavite zajedno grebenom u intervalima od 15-20 cm na laganim pjeskovitim tlima, sjeme se sije na dubini od 1 do 1,5 cm, na ilovaca - na 0,5-1 cm Sadnica luka batuna vrlo lako podnose zamrzavanje na 7-8 '. Najbolji temperatura za rast 10-20 'toplinu. Njega batunom isti kao i za luk narasla sjemena. Bow Bow batun

To se svodi na redovito hoeing izmedu redova, suzbijanje korova, te u slucaju suho vrijeme - zalijevanje. Nakon prikupljanja ostavlja ljeti hraniti korisnim jednom luk s tekucim gnojivom ili tekuce gnojivo (50 g amonijevog nitrata, 30 g superfosfat, 20 g hloristogoP kaliyaPP naPP vedroP vode) U godini sadnje vrhova ne odstrani tako da ne oslabi biljka.

Sljedece godine, velski luk dobivenih u neko vrijeme, kao i ponovni rast lisca, ali posljednji rez najkasnije do kraja srpnja. Najveci prinos od velski luk daje za drugu godinu. Na temelju materijala bryukva.ru

Povezani postovi:
  1. Rajcica rajcice
  2. poriluka
  3. squash
  4. Vigna
  5. Lagenariya

poriluk, poriluk, luk batun, vrste luka

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce