logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Ova zanimljiva biljka lagenariya

Lagenariya. Ova zanimljiva biljka je produzen do kuce vrtove nedavno. Plodovi nalikuju krastavaca, ali doci do znatno razmerovot 1,5 do 2 m, a oni teze 3 do 7 nemaloot kg.

Neobicne velicine voca lagenarii uzgajaju mnoge nazvaniyogurtsy divovi, div squash, tikvice iz Vijetnama, indijski krastavac, itd. Lagenariya je jedne godine topline ljubavi biljka, raste uglavnom u juznim regijama. Sjeme se sije pocetkom svibnja.

Da biste ubrzali prinosa, koristeci metodu sadnica. Sjeme su dobro zasticeni gustim ljuske, tako da je vrijeme im je potrebno za klijanje sjemena. U pocetku, sjemenke su natopljena dva dana u toploj vodi, a zatim staviti na klijavost u vlaznim juta (ili bilo kojeg tkiva) iste juta poklopac i stavite ih na toplo mjesto. Na temperaturi od 2025 'i stalno vlage za klijanje sjemena u drugi ili treci dan.

Prick rupe u pripremljeni dubinu 2025 cm oplodena tla (12 kg komposta, 300 g drva jasena, 2 zlice nitrophosphate). Od lagenariyarastenie penjanje, samo plodove, koje seze u duzini od covjeka visine, a zatim ga staviti pod oporylesenki visine 2 m, 0,6 m sirine grede sa 0,5 m visoke, ili zasadio pored ograde. Cvjetovi su u potpunosti objavljeni lagenarii samo nocu, tako da nisu insekti za oprasivanje te ih oprasuju rucno racune.

Njega lagenariey isti kao i za bundeve. stegnut glavni maticnih pozeljno obaviti kad je dosegne najvisu razinu podrske, i bocni pleteyv ovisno o dostupnosti tih jajnika, ostavljajuci iza sebe preko 23 komada svaki. Non-bearing vina su uklonjene. U hrani nema potrebe za iscupati plod cjelini, smanjiti samo dovoljno.

Predaj rez brzo probkoveet, a plod i dalje raste. To je vrijedan kvaliteta lagenarii vam omogucuje da koristite svjeze proizvode u bilo koje vrijeme, u potpunosti osloboditi vlasnika od problema skladistenja voca. U hranu konzumirati mlade voce, kada su natjecaj i ukusna. Od njih pripremiti Salate, jaja, omelets, palacinke, njih pecena, punjene s mesom, povrcem i riza.

Zetva lagenariyu za buduce koristenje kiseljenje, soljenje, konzerviranje (tele). Kuhana ili pecena u pecnici lagenariya koristan i zdravlje. Zrelog voca i ljusteno iznutra lagenarii moze djelovati kao jela, koja je u jednom trenutku jedan od njihovih glavnih zadataka u kuci drevnog naroda.

Od svih vrsta voca proizvedene lagenarii pribor (zdjele, vrcevi, salice), kao i rukotvorine, igracke, pa cak i glazbene instrumente. Na temelju materijala netgarden.ru

Povezani postovi:
  1. Grah
  2. Krumpir
  3. Pogledaj

zelena salata, krumpir, lagenariya, klice, grah, tikve

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce