logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Od domacih lagenariya

Kako doci lagenariya sadnica

Ovo kulture iznjedrile legende poput vecine pravi bez pub, koji ne vole Slash u dijelovima, ali on je jos uvijek u stanju da raste. Ne samo to. U starom americkom vesterna moze se vidjeti na strani kauboja tikvice od vode, koja je nista kao sto je suseno voce lagenarii boca. U meduvremenu, jos uvijek nije tocno jasno gdje domacih lagenariya.

U divljini se mogu naci u Africi i Indiji. Istina je da je ovo drugi divlja biljka. Trenutno, postoje mnoge vrste lagenarii, a oni se razlikuju od drugih oblika voca.

Postoje dva metra voce, plod je kruska oblika, lopta, boca u obliku moram reci da je pozeljno jesti plod "dugog" lagenarii kao sve ostale vrste na okus gorak. Nakon sto je plod dozrijeva lagenarii u potpunosti ukloniti iz sjemena i celuloze, a plod nakon pred-susenje se koristi kao svjetlo jelo. Od

Lagenariya pripada obitelji bundeve, ona je jako draga topline. Ako je temperatura zraka ispod 15 stupnjeva, sjeme ne proklija. Zajamcena lagenarii klijanje dogada na temperaturi od 30 stupnjeva.

Sjetve sjeme se gotovo u isto vrijeme sjetve sjeme krastavaca. Medutim, sadnice pereraschivat sleduetdostatochno ne samo da siju za 30 dana prije sadnje, ako je uopce svoju zemlju nakon sadnice mladica, film ili naocale isklesana u plasticnim bocama. Svaki sjeme se sadi iskljucivo kao zasebna salica. To je zbog cinjenice da, ako u vrijeme sjetve ili rast ce ostetiti korijenje, mlade biljke mogu umrijeti.

Potopiti sjeme u vodu lagenarii dugo nadooni moze propadati. U tom slucaju, oni su ohrabreni da potopiti u toploj otopini rasta stimulans i kauc, stavljajuci sjemena na toplo mjesto. Nakon sto je sadnica lagenarii ce biti posadene u posude, treba ih staviti na toplo mjesto gdje se temperatura odrzava najmanje 30 stupnjeva i poceti pratiti vlage u tlu. Oko tjedan dana kasnije sjeme ce proklijati, a ako ste zasadili sjeme starih, njihovu klijavost moze potrajati i do 2 tjedna.

Nakon prve puca se pojavljuju u obliku petlje preko sloja tla, temperatura se moze spustiti do 25 stupnjeva, kao i sposobnost da se stavi na svjetlo. Ovaj postupak je vazno jer Ako biljke proteze cotyledonous koljena, a zatim prema dolje veliki plod ne moze nadati. Kada ce lagenarii 3,2 ovog lista, sadnice mogu biti transplanted u otvorene zemlje, naravno, ovisno o vremenskim uvjetima.

Lagenariya ne voli mraz, pa moram dati utociste za nju, ako je povrsina tla ocekuje mraz. Vani, najbolje je da se biljka lagenariyu pored stabala od sunca. Ili, alternativno, da joj pustiti na resetka, kao i lagenariya daje snazan vegetativni masa i moze "popeti" na pet metara visine. Sto se tice sjene, a zatim poceti rasti u sjeni lagenariyu ne preporucuje.

Iako, kada je biljka je znatno starija, to se lako moze rasti cak iu gustim krovic stabala. Sto se tice tla, tada biljka se ne previse zahtjevna, ali rast ce se pojaviti lagenarii aktivan kada je postavljen uz kompost. Ili u busotine, ispunjena humusom i vrh tlo dusted. U hrani su obicno mladi jajnika lagenarii cija duzina dosegao 60 cm

Neke neiskusne vrtlari cine veliku pogresku kada je plod lijevo biljka duze. Medutim, u ovom slucaju voca perezreyut dovoljno brzo, ali njihov okus ce biti prisutna gorcina. Jedna od znacajki lagenarii je da je njegova plodovi se mogu koristiti u dijelovima, im rezanje u tvornici.

Rana oziljak brzo, a plod i dalje raste. Razdoblje vegetacije jako rastegnut lagenarii, tako da sjeme morati napustiti prvih nekoliko voca i drzati ih na biljke, sto je duze moguce. Ako se takve naknade na neki nacin spadaju mraz, a zatim pohranjuju za dugo vremena nece. Iskopali voce "sjeme" moze se staviti na sazrijeva u kuci pokraj radijatora.

Do pocetka prosinca, plod je potpuno suho, a ako su dobri shake, onda cete cuti grmljavinu raspao sjemena. Dobila prirodni zvecka. Bilo je tada da bi trebali biti otvoreni i istresti sjemena.

Sjeme lagenarii dobiveni na ovaj nacin moze ostati izvediv za prilicno dugo vremya8 10 godina. Na temelju materijala chudo-ogorod.ru

Povezani postovi:
  1. papar
  2. Krastavac
  3. Krumpir

lagenariya, paprika, klice, krumpir, bundeve

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce