logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Lagenariya voli toplo suncano mjesto

Lagenariya voli toplo, suncano mjesto sadnice

Posudnuyu bundeve moze se koristiti u prehrambenoj pischu.Dlya se njezin mladi plodovi su bogati kalcijem i zeljezom . No, popularnost u svijetu nije za lagenariya nutritivnih svojstava, kao i za mogucnost da ga koristi kao zrelo voce jela: nakon sest mjeseci za pohranu, oni potpuno gube vlagu na drva kore. Oblik voca je tako raznolika, pogotovo ako su bili odabrani za sve prigode: boce, staklenke, bocice s uskim vratom, loptice, ovala. Jela od lagenarii pretvara svjetla, izdrzljiv, ekoloski i izdrzljiva.

Usput, u Latinskoj Americi od nje napraviti calabashes (posude za materijal) i glazbeno-instrumentymarakasy zvecke. I u takvim spremnicima mogu biti pohranjeni i vina. Kao i svi cucurbits, lagenariya voli toplo, suncano mjesto i plodno neutralnom terenu.

U sredini zoni rastu na putu bolji od sadnice zasadene, i sadnica nakon 10. lipnja uz solidnu oporoy.Onapredpochitaet bogata organskim labav tla s neutralnim reakcije i dobru drenazu. Tijekom dana, postrojenja puca narasti do 60 cm kada je glavni pucati do 3 m, na patiti.

Lagenariya : brzo raste, ima prekrasne bijele cvjetove i neobychnyezmeevidnye bilo u obliku butylkiplody. Da biste ih dobili vam je potrebna dodatna oplodnje zenski cvjetovi. Na temelju materijala www.supersadovnik.ru

Povezani postovi:
  1. Lagenariya - biljka tikvice obitelji
  2. Lagenariya nevjerojatna i rijetka biljka
  3. Krumpir
  4. Grah

lagenariya, klice, grah, krumpir, bundeve

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce